LG 47LB5700 – televizorul Smart accesibil

Pentru cei care își doresc un televizor Full HD care să știe de toate și să aibă un preț decent, LG 47LB5700 este varianta potrivită. Beneficiind de o imagine de calitate și numeroase funcții Smart, televizorul este unul foarte atractiv. Prețul pentru acest model este de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul mediu și se datorează, în primul rând, ecranului Full HD de 119 cm însoțit de funcții Smart. Cumpărând televizorul, utilizatorul va avea parte de încă un dispozitiv gadget, chiar dacă funcțiile Smart vor avea timpi de așteptare mai mari decât în cazul unui smartphone sau a unei tablete.

Acest model poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și  Altex.

Designul televizorului se remarcă prin eleganță, fiind disponibil pe argintiu, cu un aspect slim. Carcasa este în totalitate argintie, iar televizorul se fixează prin 2 picioare plasate lateral. Televizorul are dimensiunile de 1073 x 629 x 55.8 mm și este ușor de remarcat în orice încăpere.

Poze cu televizorul Smart LG 47LB5700

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 119 cm, fiind unul mediu ca mărime. Rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli, iar imaginile sunt redate în aspect 16:9. Tehnologiile care stau la baza imaginilor sunt performante și oferă o calitate superioară. Tehnologia IPS întâlnită și în cazul dispozitivelor smartphone sau tabletelor oferă ecranului, pe lângă rezistență fizică și durată lungă de viață, un nivel ridicat de claritate și unghiuri bune de vizibilitate. Pentru procesarea culorilor și contrastului este folosită tehnologia Triple XD Engine, iar pentru redarea fidelă a culorilor, exact cum au fost gândite să apară, este folosită tehnologia Dynamic Color Enhancer. În plus, prin intermediul funcției Picture Wizard III, utilizatorul poate seta imaginea exact cum își dorește, beneficiind de opțiuni de ajustare în cel mai mic detaliu.

Prin funcția Time Machine, utilizatorul va putea să înregistreze emisiunile preferate și să le urmărească atunci când are timp. Funcția se dovedește utilă și în cazul meciurilor care se desfășoară în același timp.

Sistemul audio asociat imaginilor este și el calitativ, asigurând un sunet clar, bogat și puternic. La baza sistemului audio se află tehnologia Dolby Digital. Printre funcțiile de personalizare disponibile se numără funcția Virtual Surround care oferă un efect tridimensional și funcția Smart Sound care ajustează sunetul în funcție de tipul de conținut vizionat. Televizorul dispune de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick de memorie.

Datorită unui procesor și a chip-urilor Wi-Fi și LAN, televizorul se poate conecta la internet. Prin urmare, utilizatorul poate rula aplicații, poate urmări filme online și se poate accesa conținut de pe Cloud. În magazinul de aplicații pot fi găsite mii de jocuri și aplicații pentru orice gusturi.

Pentru control, LG 47LB5700 folosește o telecomandă Magic Remote care permite accesul printr-un singur buton la conținutul de pe televizor.

Referitor la conectivitate, televizorul beneficiază de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, unul Scart, unul component și unul video composite. Televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, la console de jocuri PlayStation, XBOX sau Wii, la PC-uri și laptopuri, stick-uri USB și HDD-uri externe. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 care permite vizionarea de programe digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • diagonală de 119 cm,

Contra:

  • nu este 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LB5700 este un Smart TV, ce oferă utilizatorilor un raport calitate-preț excelent și o diagonală suficient de mare pentru livingul unui apartament.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.