LG 47LB5610 – televizorul Full HD standard

Pentru cei care urmăresc să facă un upgrade către un televizor Full HD, criteriile principale de achiziție sunt, bineînțeles, dimensiunile ecranului și calitatea imaginilor. LG 47LB5610 este un televizor care ar putea primi ușor statutul de televizor Full HD standard, întrucât dotările sale aduc imaginile la un nou nivel de calitate și oferă, în plus, un ecran generos. Prețul pentru modelul LG este de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat), un preț bun care se datorează, în mare parte, ecranului. Chiar dacă, la un preț asemănător, se găsesc pe piață și modele cu funcții Smart sau 3D (de dimensiuni mai mici, ce-i drept), televizorul este potrivit pentru cei care vor să treacă la un alt nivel de calitate după cel HD și vor să se bucure de imagini pe un ecran de dimensiuni peste medie.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este și el standard pentru un model Full HD, acesta fiind plat și având ecranul încadrat de o ramă foarte subțire. Televizorul se fixează prin două picioare plasate lateral, această metodă de fixare fiind întâlnită la majoritatea modelelor produse în 2014 de LG. Televizorul are dimensiunile de 1073 x 629 x 55.8 mm, fiind ceva mai mare decât media. În același timp, se remarcă faptul că televizorul este foarte subțire. Modelul este disponibil pe culoarea antracit (gri închis).

Poze cu televizorul LG 47LB5610

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 119 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Producătorul a dotat ecranul cu tehnologii de ultimă oră, astfel încât trecerea la un alt nivel de calitate să fie ușor sesizabilă, încă de la prima vedere. Una dintre tehnologiile de la baza ecranului este tehnologia IPS care contribuie, pe lângă îmbunătățirea contrastului și luminozității, și la extinderea unghiurilor de vizibilitate și creșterea rezistenței fizice a ecranului. Datorită tehnologiei IPS, ecranul își va reveni mult mai repede decât un televizor obișnuit atunci când este mișcat sau bruscat. Tehnologia Triple XD Engine asigură o procesare avansată a imaginilor, contribuind la creșterea clarității acestora. Alături de tehnologia Motion Clarity Index de 100 Hz imaginile în mișcare vor fi redate fără blur și cu detalii incredibile.

Prin funcția Time Machine 2, utilizatorul poate înregistra emisiunile, filmele sau meciurile pe care nu le poate urmări atunci când sunt difuzate. Înregistrarea permite, în același timp, și oprirea sau derularea unor faze importante.

Sistemul audio asociat imaginilor este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Ieșirea se face prin două difuzoare cu puterea de 10W. Se remarcă funcția Virtual Surround Plus prin care se adaugă sunetului un efect tridimensional și modul Smart Sound care ajustează setările de sunet în funcție de tipul de conținut vizionat, pentru o experiență completă. Televizorul beneficiază de un player media integrat.

Referitor la conectivitate, LG 47LB5610 beneficiază de un număr minim de port-uri, permițând însă conectarea unui spectru larg de dispozitive. Există astfel un port HDMI, unul USB  și câte o intrare component și video composite. Prin urmare, televizorul se poate conecta la orice tip de player Blu-Ray sau DVD, la console de jocuri PlayStation, XBOX sau Wii, PC-uri, laptopuri etc. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Full HD,
  • HDMI,
  • diagonala de 119 cm

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 47LB5610 este un televizor cu rezoluție Full HD, potrivit persoanelor care își doresc o diagonală peste medie, dar nu și funcții Smart.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.