LG 43UH668V – tot ce trebuie să știi înainte de a-l achiziționa

Televizorul a devenit mijlocul de divertisment cel mai des întâlnit în casele noastre, însă de cele mai multe ori nu ne mulțumim ca acesta să fie prezent doar în living, ci adesea ni-l dorim în fiecare cameră, chiar și în dormitor. LG 43UH668V ar putea fi o alegere excelentă când vine vorba de televizorul pentru dormitor sau de ce nu pentru un livingcu o suprafață nu foarte generoasă. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2199 lei(verifică preț actualizat), un preț ok având în decent credem noi, având în vedere că vorbim de un model 4K, din gama lansată de producător în 2016.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Are o diagonală bună, 108 cm(diagonalele mari nu mai sunt atât de nocive pentru ochi, încât să fie nevoie de o distanță foarte mare între utilizator și TV) și un design rafinat, ce atrag din prima clipă. Rama subțire și panelul îngust sunt completate de un suport în formă de semicerc, ce îi conferă stabilitatea necesară pentru mărimea sa. Cu toate acestea noi recomandăm montarea TV-ului pe un suport de perete, eventual unul ce îți permite înclinarea lui. Asta te va ajuta să economisești ceva spațiu și totodată îi conferă un aer mult mai elegant.

Design-ul din plastic imită destul de bine metalul, permițând producătorului să aducă pe piață TV-ul la un preț destul de accesibil. Compromisul nu mă deranjează câtuși de puțin, mai ales că vine la pachet cu un asemenea beneficiu.

Poză cu LG 43UH668V

LG 43UH668V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul LG vine la pachet cu telecomanda Magic Motion, o telecomandă cu un meniu intuitiv, ce îi permite utilizatorului să interacționeze cu TV-ul mult mai ușor, în armonie cu interfață webOS.

Așa cum spuneam mai devreme, diagonala de 108 cm îl recomandă pentru un dormitor sau un living de apartament, însă modelul este disponibil și în variante cu diagonală mai generoasă:

LG 49UH668V cu o diagonală de 123 cm la prețul de 2699 lei,

LG 55UH668V cu o diagonală de 139 cm la prețul de 3499 lei,

LG 65UH668V cu o diagonală de 164 cm la prețul de 4999 lei.

Smart TV-ul coreenilor are o rezoluție 4K și chiar dacă în momentul de față nu avem atât de mult conținut 4K pe cât ne-am fi dorit, sunt convinsă că ușor, ușor se vor face investițiile necesare în această direcție. Mă uit că pe youTube deja avem foarte mult conținut 4K. Chiar și noi, echipa Gadget-Review am investit în această direcție, iar filmările din ultimele luni sunt 4K. În plus, dacă ai abonament pe Netflix, filmele sunt realizate în 4K.

Impresionează și pe parte de sunet, televizorul vine echipat cu o sonorizare Harman Kardon, un nume cu greutate în industria de înaltă fidelitate. Calitatea premium și basul echilibrat conving încă din prima clipă. Cei 40 W oferă suficientă putere chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Toată partea de conectică este încorporată pe spatele televizorului, unde găsești toate porturile necesare: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, minijack-ul pentru căști, o intrare component, o ieșire audio digitală, slot-ul CI+ și rețeaua LAN: Televizorul beneficiază și de bluetooth, așa că poți conecta o pereche de căști, un louse sau o tastatură la TV direct prin Bluetooth.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • Smart TV
  • 4K
  • preț accesibil
  • sonorizare puternică Harman Kardon
  • telecomandă Magic Remote

Contra:

  • suportul nu oferă stabilitatea dorită

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Imagine - 9
Conectivitate - 9.3

9.2

O alegere Smart

LG 43UH668V este un Smart TV cu o diagonală de 108 cm, rezoluție 4K și sonorizare Harman Kardon de 40 W, ce poate fi achiziționat la un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.