LG 43UH661V – Smart TV 4K, Ultra Slim, la un preț competitiv

Industria televizoarelor nu ar fi fost aceeași fără LG. În anul 1966, LG realiza primul TV care-i purta semnătura: simplu, cu ecran alb-negru și diagonală de 19 inch (VD-191). De atunci, LG nu a încetat să perfecționeze fiecare model lansat. A început să creeze televizoare cu caracteristici excepționale și diagonale cât mai generoase. Într-o lume populată de branduri de renume, LG continuă să revoluționeze imaginea și calitatea televizoarelor, oferind consumatorilor produse competitive, accesibile, durabile. Ce spui de un Smart TV 4K care se potrivește atât în dormitor, cât și în living, cu o diagonală de 108 cm (43 inch), design Ultra Slim și preț accesibil? La eMAG, prețul lui LG 43UH661V – căci despre el e vorba în rândurile ce urmează – are un preț de aproximativ 1999 lei(verifică preț actualizat), un preț deloc mare ținând cont de calitățile sale.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Design rafinat, pentru locuințe moderne

Chiar dacă diagonala acestui televizor este suficient de mare, designul său nu este unul grosolan, ba din contră, este subțire și rafinat ceea ce-l face ușor de integrat în aspectul locuințelor moderne. Dimensiunile cu stand sunt de 973 x 627 x 245 mm și cântărește doar 11 kg. Pentru cei care nu doresc să așeze televizorul pe o comodă TV, suportul VESA 200 x 200 le stă la dispoziție pentru a-l monta estetic și în siguranță pe perete.

Poză cu LG 43UH661V

LG43UH661V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezoluție excepțională, imagini uimitoare și culori naturale

Ce așteptări ai de la un televizor modern? Vrei design elegant, sunet performant, sistem de operare capabil, funcții Smart și, bineînțeles, imagini de calitate redate la o rezoluție superioară. LG 43UH661V dispune de o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, un raport al imaginii de 16:9, unghiuri largi de vizualizare, culori extrem de vii.

Dacă totuși diagonala de 108 cm, nu este chiar pe placul tău și ți-ai dori un model mai mare, nu-i nimic, poți opta pentru frații mai mari ai modelului de astăzi. Este vorba despre:

Caracteristicile superioare de imagine vin să întregească imaginea unui televizor competent. Iată care sunt cele mai importante caracteristici: Wide viewing angle, True black – oferă un nivel corespunzător al nuanțelor de negru, ColorPrime Pro – care oferă luminozitate imaginii și culori îmbunătățite, 3D Color Mapping (culori mult mai clare și mai naturale), HDR Pro/High Dynamic Range – contrast mai mare, paletă mai largă de culori, luminozitate ajustată, imagini vibrante, Super Mastering Engine, Resolution Upscaler: 4K Upscaler HDR Effect (detalii îmbunătățite), Dynamic Color Enhacer.

Are Multi-View! Asta înseamnă că este posibilă vizionarea simultană a două scene diferite.

Panoul IPS 4K – o mare bilă albă! De ce e important? Tocmai pentru că ne dorim ca lumea văzută prin ecranul LG TV să fie una în culori naturale, vibrante. Ecranul IPS 4K ne favorizează o exeriență unică în acest sens, oferindu-ne culorile naturale mult dorite din orice unghi am privi, la o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea FullHD.

Un bas echilibrat!

Sistemul audio este și el aliniat standardelor perfomante, îmbogățind experiența de vizualizare 4K. Sistemul Ultra Surround, cu două difuzoare stereo de 20W (2*10W)  oferă o experiență de sunet bună, care te învăluiește din toate direcțiile. Pentru un plus de calitate sonoră, fără pic de distorsiune – chiar și atunci când volumul este mai ridicat, modelul LG are caracteristici superioare de sunet: Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Clear Voice III, Sound Mode, DTS, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync.

Funcții Smart de ultimă generație și sistem de operare webOS 3.0 de la LG

Sistem de operare webOS 3.0 este conceput pentru o utilizare plăcută și facilă. Pe lângă imaginile cu un standard înalt de calitate și un sunet pe măsură, televizorul redă cu succes conținutul online preferat și oferă acces rapid la jocuri și aplicații preinstalate. Sistemul de operare oferă toate aplicațiile disponibile pentru webOS: web browser, LG Store, YouTube, Netflix, media player cu aplicația Smart Share, screen mirroring prin MiraCast.

Stă bine și la capitolul conectivitate: Slot CI+, Bluetooh, o ieșire audio digitală/optică, 2 intrări USB, 1 minijack căști, 3 porturi HDMI în cazul în care vrei să conectezi mai multe device-uri simultan.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • 4K
  • Smart TV
  • preț accesibil

Contra:

  • consumul cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.7

8.8

O alegere Smart

Dacă luăm în considerare aspectul elegant, toate dotările și caracteristicile speciale ale LG 43UH661V, precum și prețul său destul de atrăgător, atunci putem afirma că achiziționarea acestui model de la LG reprezintă o alegere potrivită.

Vezi în magazin
User Rating: 2.03 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.