LG 43UH603V – un super Smart TV, din gama LG!

Pentru mulți dintre noi, viața gravitează în jurul televizorului. Cel puțin viața de după birou și de după o ieșire la terasă, împreună cu prietenii, viața de după cină, când simțim nevoia să ne relaxăm în compania unul film de calitate, a unui documentar serios sau a unui clip interesant. Că ne uităm la știri, meciuri de fotbal, tenis, filme de acțiune, nici nu contează atât timp cât o facem în fața unui TV care să ne ofere imagini de calitate și un sunet de excepție. Despre asta e vorba și cu LG 43UH603V, despre calitatea imaginii și a sunetului, despre funcții Smart și conectivitate pro, despre design slim și elegant, dar și despre un preț accesibil. Că tot l-am adus în discuție, prețul modelului LG ajunge acum în magazinele eMAG la aproximativ 2.090 lei(verifică preț actualizat), un preț decent ținând cont că discutăm despre un TV 4K. 

Diagonala generoasă a televizorului, 108 cm, este încadrată de-o ramă cu aspect plăcut, destul de îngustă, ceea ce face ca design-ul să nu fie unul strident ci, dimpotrivă, modern, elegant și cizelat. Televizorul poate fi amplasat nu doar în living ci și într-un dormitor mai spațios, așezat pe o comodă specială sau, de ce nu, montat pe unul dintre pereți. Aici am avea nevoie de ajutorul standului de perete VESA 200 x 200 cu care TV-ul este compatibil. Dacă-l așezăm pe o comodă, televizorul va fi susținut perfect de suportul standard din dotare – format din două ”tălpi”. Cât privește dimensiunile sale, acestea sunt de 63,3 x 97,6 x 21,8 cm cu stand, iar greutatea de 9 kg, ceea ce înseamnă că ar fi bine să ceri ajutor pentru a-l monta. Nu de alta, dar nu cred că vrei să riști să îl deteriorezi încă de când îl scoți din cutie.

Poză cu LG 43UH603V

LG 43UH603V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bucuria imaginilor clare și vibrante, prin tehnologia HDR Pro

Vorbim de un Smart TV cu rezoluție 4K(3840 x 2160 pixeli)  și cu toate că face parte din generația 2016, posedă caracteristici care încă îl situează în topul preferințelor cumpărătorilor. Experiența vizuală de care ai ocazia să te bucuri în confortul propriei locuințe este susținută nu doar de ecranul IPS 4K de 108 cm ci și de caracteristicile superioare de imagine: HDR Pro, True Black Panel (oferă un nivel corespunzător al nuanțelor de negru), 3D Color Mapping, PMI 1200 (picture mastering index), UHD Mastering Engine, 4K Upscaler, HDR Effect, Dynamic Color Enhacer, Active Noise Reduction, Picture Mode, Aspect Ratio.

Algoritmul 3D Gamut Mapping și 3D Color Mapping au rolul de a reda culorile aproape la fel cum ochiul nostru le percepe în natură. Astfel culorile afișate de ecranul televizorului vor fi mult mai clare și mai naturale, eventualele distorsiuni de culoare fiind aproape imperceptibile.

HDR Pro nu vă este o necunoscută pentru că LG ne-a obișnuit, în ultima vreme, cu modele care se bazează pe această tehnologie al cărui rol este de a ajusta luminozitatea cu scopul de a evidenția detaliile de culoare exacte în fiecare scenă redată pe ecran. Și această caracteristică vine să susțină imaginile super clare și vibrante iar ecranul de tip Direct LED Backlight cu tehnologia IPS are și el rolul de a oferi privitorilor culori extraordinare, contrast rezonabil, luminozitate bună dar și un unghi excelent de vizionare laterală.

Experiența de vizualizare 4K este perfect completată de experiența superioară a calității sunetului

Este clar că, dacă avem parte de imagini de-o calitate superioară, acestea nu pot fi redate decât acompaniate de-un sunet similar. În cazul modelului LG, sunetul este asigurat de sistemul audio 2.0 Ultra Surround, cu două ieșiri a câte 10W, însoțit de caracteristicile superioare Smart Sound Mode, Clear Voice III, Sound Mode, DTS, Hi-Fi Audio, Optical Sound Sync.

Acces super rapid și intuitiv la internet

Acum televizoarele nu mai sunt, ca în trecut, simple generatoare de imagini, cutii vizuale-muzicale… și-atât! Smart TV-urile te țin aproape de tot ce se-ntâmplă-n lume. Navighezi în voie pe net și rămâi conectat la pulsul universului prin intermediul rețelei Wi-Fi integrate și a sistemului de operare webOS 3.0.

LG 43UH603V vine echipat cu un tuner digital încorporat (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), un slot CI+ (datorită acestora nu vei mai avea nevoie de un decodor extern pentru a recepționa transmisiile HDTV). Nu lipsesc nici conectorii: o intrare USB 2.0, o intrare pentru căști (minijack), o ieșire audio digitală (optică) și trei porturi HDMI.

Cu un design care-i poate satisface chiar și pe cei mai pretențioși în ale aspectului exterior, cu o imagine clară și surprinzătoare însoțită de-un sunet pe măsură, cu accesul intuitiv la tot ceea ce înseamnă divertsiment și internet, televizorul ar putea fi alegerea de care întreaga familie să se bucure!

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • preț decent
  • 4K
  • Smart TV

Contra:

  • cam plăsticos

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Imagine - 9
Conectivitate - 9

8.9

O alegere inspirată

LG 43UH603V este un unul dintre Smart TV-urile 4K cele mai ieftine de piață în momentul de față, iar asta îl face o opțiune interesantă pentru cei ce își doresc o asemenea rezoluție, fără a băga mâna adânc în buzunar.

Vezi detalii
User Rating: 3.45 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.