LG 43UF6907 – televizorul cu un raport preţ calitate foarte bun

Evoluţia tehnologiei sau, mai bine spus, ţinutul pasului cu această evoluţie este din ce în ce mai greu şi necesită atât o atenţie la ofertele de pe piaţă cât şi la raportul preţ calitate al acestora. Dacă vrei să te bucuri de cele mai noi produse în materie de IT, electrocasnice sau TV, poţi să alegi şi varianta în care să analizezi unele oferte sau recomandări primite. În ceea ce mă priveşte, nu pot decât să îţi spun că LG 43UF6907 este un televizor care îţi aduce tot ce ţi-ai putea dori în materie de performanţe ale produselor din domeniu. Întrucât avem în faţă un produs Smart Tv UHD 4K care ne asigură o calitate şi experienţă deosebită în materie de video şi audio, indiferent de sursa fişierelor, preţul aproximativ de 3199 lei(verifică preț actualizat) la care poate fi achiziţionat este unul care garantează un raport preţ/calitate foarte bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Întrucât vorbim despre un dispozitiv UHD cu o diagonală de 43 inch, acesta se încadrează în orice sufragerie şi îi oferă un aer modern, dar, în acelaşi timp, unul sofisticat. Diagonala generoasă este şi principalul element al designului, dar acesta este completat de conturul ecranului cu o uşoară tentă metalică şi de suportul cu aceeaşi tentă de culoare. Privit din partea din spate, identificăm interconectarea acestuia cu numeroase dispozitive auxiliare sau suporturi de memorie externă. Printre aceste porturi găsim 2 porturi USB, 2 porturi HDMI, un slot CI+, un port SCART, transferul datelor spre televizor putându-se să se mai facă şi cu ajutorul funcţiilor LG Bluetooth Headphone connection, Wi-Fi sau Miracast.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 43UF6907

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având în vedere ecranul şi aspectul imaginii afişate pe acesta, rezoluţia UHD despre care vorbim ne oferă o calitate şi un aspect apropiat de cel real de până la 4 ori mai mult comparativ cu tehnologiile deja depăşite de Full HD. Rezoluţia acestei imagini este de 3840 x 2160 pixeli şi se bazează pe caracteristici superioare precum Natural Color, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White sau Dynamic Color Enhancer.

Având o perspectivă precum majoritatea televizoarelor UHD şi anume aceea de respingere a acestui produs pe motiv că nu există tehnologie care să realizeze sau un program care să emită în format UHD 4K, acest televizor vine cu tehnologiile Triple XD Engine, Tru 4K Engine şi Resolution Upscaler care îţi transformă rezoluţia imaginilor şi a materialelor recepţionate până la cea apropiată de 4K.

Experienţa video este completată de funcţia 24p Real Cinema şi 4K 60 P ce îţi permite rularea imaginilor 4K cu o viteză de până la 60 de cadre pe secundă, ceea ce îţi oferă o calitate şi o experienţă video deosebită chiar şi în cazul scenelor rulate cu rapiditate. Experienţa video vine sprijinită şi de o experienţă audio asigurată de sistemul 2 x 5 W cu o tehnologie Ultra Surround, Smart Sound Mode şi 3D Sound Zooming.

Caracteristica Smart a acestui dispozitiv se face resimţită cel mai bine prin intermediul funcţiei Magic Remote care te ajută să navighezi mai uşor pe internet, căutând anumite materiale şi, astfel, să te bucuri de mai mult timp pentru vizionare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • tehnologie modernă
  • diagonală generoasă
  • aspectul modern

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.3
Conectivitate - 9.6

9.4

O alegere UHD

LG 43UF6907 este un televizor din gama 2015, ce îți oferă imagini la o rezoluție UHD, dar și funcții Smart destul de interesante.

Vezi detalii
User Rating: 3.43 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.