LG 43UF6807 – un Smart TV cu rezoluție Ultra HD

Dacă în urmă cu 1 an nu prea te puteai atinge de televizoarele Ultra HD datorită prețurilor amețitoare, iată că a venit și vremea să ne putem bucura de televizoare cu o asemenea rezoluție. Iar LG 43UF6807 este unul dintre aceste modele. Are un preț de numai 3499 lei(verifică preț actualizat) și promite să te încânte prin imagini spectaculoase și funcții Smart.

Din punct de vedere al designului, modelul LG se bucură de un body slim, negru ce se va încadra perfect în decorul modern al unui living sau de ce nu al unui dormitor cu o suprafață mai mare. Televizorul se sprijină pe două piciorușe finuțe, ce îi conferă o stabilitate destul de mare. Totuși acestea se pot demonta foarte ușor, în cazul în care te decizi că ar da mai bine să îl montezi pe un suport Tv de perete. Cântărește 9,8 kg, având o greutate ce îți permite să îl muți destul de ușor atunci când vrei să faci mici modificări prin cameră.

Poze cu televizorul Smart Ultra HD

LG 43UF6807

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul LG face parte din generația lansată de producătorul corean în 2015 și este un Smart TV. Are o diagonală de 109 cm și o rezoluție Ultra HD, de 3840 x 2160 pixeli, ce îți asigură o experientă vizuală de excepție. Calitatea imaginii este susținută de caracteristici precum: Tru 4K Engine, 4K resolution upscaler, Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Natural Color, Dynamic Color Enhancer și 24p Real Cinema. Acestea au rolul de a reda detalii fine, culori bogate, de a reduce zgomotul de imagine, de a te captiva pur și simplu.

Pe partea de sonorizare, televizorul vine cu un sistem de 20 W, suficient de puternic pentru diagonala de 43 inch. Sonorizarea este îmbunătățită de caracteristicile: DTS Dolby Digital, 3D Sound și Clear Voice. Chiar și atunci când volumul este mai tare, sunetul rămâne clar și curat.

Televizorul dispune și de un tuner digital DVB-T2/C/S2, ce asigură utilizatorului accesul la canalele HD, fără a fi nevoit să opteze pentru un abonament special în acest sens.

Pe partea de conectivitate, modelul LG vine la pachet cu o gamă destul de bogată și variată: Wi-Fi integrat, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi HDMI, un minijack, o ieșire audio digitală, Scart și o intrare video composite. Are webOS 2.0, pentru o experiență cât mai plăcută de utilizare.

De acum te poți bucura de un televizor ce îți asigură imagini impecabile, cu un buget mai mult decât rezonabil.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Smart TV ,
  • rezoluție Ultra HD
  • webOS 2.0,
  • preț accesibil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 9.2
Conectivitate - 8.9

9

O alegere Ultra HD

LG 43UF6807 este un televizor Smart, Ultra HD, ce îți aduce divertismentul la tine acasă, contra unui preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.