LG 43UF675V – televizorul cu tehnologie 4K foarte generos

Nimic nu se compară cu petrecerea unei seri alături de familie la un film sau alături de prieteni privind un meci de fotbal. Pentru aceste lucruri ai nevoie doar de două lucruri principale, primul ar fi familia, respectiv prietenii, iar al doilea ar fi un televizor care să îţi ofere o experienţă memorabilă. Cum cu prima variantă nu te putem ajuta, în ceea ce priveşte al doilea lucru îţi recomandăm televizorul LED Ultra HD LG 43UF675V. Având în vedere cele prezentate, putem spune că principalul defect al acestui produs este că nu are tehnologia Smart, în rest având tot ce este necesar pentru a da o altă nuanţă locuinţei tale. Având în vedere că are un preţ de aproximativ 2899 lei (verifică preț actualizat) şi un consum de doar 69 W, putem spune că este un model performant, atrăgător ca preţ, dar şi econom.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Cu un design ultra slim, acest televizor te ajută să experimentezi o tehnologie 4K la un înalt nivel şi în asemenea mod încât să îl poţi integra în orice decor al livingului sau al dormitorului. Nuanţa metalică şi marginile ecranului destul de subţiri îi conferă aspectul modern care vine în completarea performanţei şi tehnologiei încorporate în acest televizor.

Poze cu televizorul UHD

LG 43UF675V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tot de design este vorba şi în momentul în care vorbim despre diagonala foarte generoasă de 109 cm cu care a fost construit şi care te ajută să te bucuri de imagini până la cel mai mic detaliu. Rezoluţia care îţi permite să realizezi acest lucru este una de 3840 x 2160 pixeli şi ai posibilitatea de a avea un aspect al imaginii de 16:9.

Privit din partea din spate, observăm şi multitudinea de conexiuni care ne ajută să oferim televizorului şi alte scopuri datorită posibilităţii de conectare cu o platformă de jocuri sau cu o consolă, dar şi cu un calculator sau stick de memorie. Conectorii care ne permit aceste lucruri sunt două porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare Scart, un slot CI+, o intrare component şi o ieşire audio digitală.

Despre performanţele acestui televizor vorbim începând de la rezoluţia 4K Ultra HD, o rezoluţie mai mare de 4 ori decât cea Full HD şi care îţi oferă imagini clare cu cel mai mic detaliu posibil. Chiar dacă o să gândeşti că nu îţi trebuie un asemenea produs, întrucât nu există canale TV care să emită asemenea format, acest televizor este prevăzut cu funcţia 4K Upscaler, o tehnologie ce îmbunătăţeşte calitatea imaginii şi a transmisiunii TV până la o calitate asemănătoare cu cea 4K. Printre funcţiile care te ajută să beneficiezi de o imagine excelentă mai avem Triple XD Engine Tru Black Control, Dynamic Clear White, Natural Color, funcţia de înlăturare a bruiajului, Dynamic Color Enhancer sau 24p Real Cinema.

Întrucât imaginea nu este totul, iar un film sau un meci trebuie să aibă un sunet pe măsură, televizorul are două ieşiri audio de 2×10 W cu caracteristici superioare în ceea ce priveşte sunetul printre care regăsim DTS Studio Sound, Dolby Digital, Virtual Surround, Clear Voice sau Optical Sound Sync. O altă funcţie foarte eficientă în cadrul oricărui televizor este cea de Player multimedia integrat care îţi dă posibilitatea să rulezi un film direct de pe suportul de memorie extern prin conexiunea USB sau HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Prezenţa funcţiei Upscaler
  • Preţ bun

Contra:

  • Lipsa tehnologiei Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.5
Conectivitate - 8.8

9.2

O alegere UHD

LG 43UF675V este un televizor cu o diagonală de 109 cm, ce impresionează prin imaginile cu rezoluție UHD, dar și prin prețul său rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.