LG 43LH570V – un Smart TV cu preț accesibil

Televizorul este mijlocul de divertisment cel mai adesea întâlnit în locuințele noastre. Ba unii preferă să își utileze fiecare cameră cu un TV. Cert este că cei mai mulți dintre noi alegem să investim în televizoare cu un raport calitate-preț accesibil. LG 43LH570V este unul dintre modelele cele mai apreciate ale producătorului coreean din gama lansată în 2016. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1499 lei(verifică preț actualizat), un preț extrem de accesibil, ținând cont de faptul că avem de-a face cu un Smart TV, ce are o diagonală bună.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Modelul LG se laudă cu un design plăcut, elegant, linii fine, însă nu ceva ieșit din tipare. Dacă vrem să fim cârcotași găsim și minusuri. Rama este dintr-un plastic lucios, picioarele la fel, reține amprente, însă la prețul acesta eu zic că nici nu mai contează aceste detalii prea tare. De ramă te poți debarasa cu ușurință, iar televizorul îl poți monta pe un suport TV de perete. Deși cântărește destul de puțin, doar 8,4 kg, se recomandă două persoane pentru montarea sa și asta datorită dimensiunilor sale de 976 x 633 x 218 mm. Vine la pachet cu un cablu de alimentare, manualul de utilizare și o telecomandă clasică, cu care sunt deja familiarizată de la un model LG din 2015.

Poză cu LG 43LH570V

LG 43LH570V

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de un Smart TV, ce vine cu o gamă bogată de aplicații interesante. Utilizează sistemul de operare webOS 3.0, probabil cea mai prietenoasă platformă din punctul meu de vedere. Te obișnuiești super rapid să jonglezi printre aplicații. Pentru cei pretențioși, trebuie menționt faptul că nu stă bine la capitolul rețele sociale, nu are Facebook. De asemenea nu vei găsi nici browser pentru navigare pe internet.

Televizorul are o diagonală de 108 cm, ceea ce îl face potrivit pentru un dormitor sau pentru un living de dimensiuni medii. Ca idee distanța recomandată dintre privire și ecran ar trebui să fie de 3 ori cât diagonala televizorului. În cazul în care diagonala te nemulțumește și ți-ai dori un model cu o altă diagonală este bine de știut că acesta mai vine în două versiuni:

LG 32LH570U de 80 cm, la prețul de aproximativ 1050 lei,

LG 49LH570V de 123 cm, la prețul de aproximativ 2000 lei.

Ecranul cu rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 redă imagini clare, detaliate, cu un contrast intens și o luminozitate bună. Mai mult de atât TV-ul vine echipat cu tehnologia Triple XD Engine, responsabilă pentru îmbunătățirea calității imaginilor afișate.

Sonorizarea este decentă, două ieșiri a câte 10 W fiecare. Sunetul este bun, clar, însă spre volum maxim se pierde puțin din fidelitate. pentru cei ce vor să experimenteze sunete mai puternice, recomand folosire unui soudbar.

Pe spate sunt găzduiți toți conectorii: 1 port USB 2.0, 2 porturi HDMI, o intrare component, o ieșire audio digitală, Slotul CI+ pentru cardurile ce decodează canalele digitale și conexiunea de rețea LAN.

Modelul LG este potrivit pentru utilizatorii fără pretenții exagerate atunci când vine vorba de un Smart TV.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • Smart TV
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are browser de internet

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 8.6
Conectivitate - 8.3

8.5

O alegere Smart

LG 43LH570V este un Smart TV din gama 2016, cu rezoluție Full HD, are diagonală de 108 cm și un preț foarte accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ghid Practic (PDF GRATUIT)

 

 

PENTRU PRELUNGIREA VIEȚII

TELEVIZORULUI TĂU

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru prelugirea

vieții televizorului tău