LG 43LF630V – un smart TV care merită

Aşa cum ne-am obişnuit, în toate domeniile au apărut schimbări semnificative datorită evoluţiei tehnologice. Acest lucru şi-a lăsat amprenta şi pe entertainment, astfel că au apărut televizoarele tip smart ce vin cu posibilităţi aproape nelimitate. Dacă doreşti să dispui de acces la internet, să redai conţinut media în diverse formate şi să îţi conectezi telefonul sau tableta cu noul televizor, atunci ai nevoie de un Smart TV. Dacă doreşti să ai parte mai mult decât de un simplu televizor, atunci este momentul să achiziţionezi un smart TV, iar LG 43LF630V ar putea fi o alegere potrivită. Dacă te-ai hotărât, trebuie să mai cunoşti că preţul unui asemenea TV este de aproximativ 2699 lei (verifică preț actualizat), destul de decent având în vedere diagonala sa.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Modelul LG un televizor smart din gama anului 2015, ne oferă un design unic, atrăgător şi modern datorită ecranului plat de tip LED care, pe marginea superioară şi pe cea inferioară, are aplicată o inserţie argintie, dar şi a diagonalei generoase de 109 cm. Trebuie să mai ştii că are o greutate de 12.7 kg cu tot cu stand şi dimensiuni de 97.3 x 19.3 x 62.5 cm, în acest sens trebuind doar să te hotărăşti unde se va potrivi cel mai bine în camera ta. Chiar dacă nu eşti familiarizat cu un model de televizor smart, sistemul de operare WebOS are o interfaţă plăcută şi intuitivă, astfel încât operarea va fi uşoară în orice moment

Poze cu televizorul Smart

LG 43LF630V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Caracteristicile tehnice fac din acest smart TV un must have al momentului datorită funcţiilor de care dispune. Pe partea video dispune de o rezoluţie Full HD şi un aspect al imaginii de tip 16:9, un avantaj pentru că majoritatea transmisiilor HD sunt făcute în acest format. Caracteristicile superioare ale imaginilor sunt date de funcţia Triple XD Engine, dar şi de celelalte funcţiuni de care dispune, precum Natural Color, Real Cinema 24p, Dynamic Clear White ori Active Noise Reduction. Pentru a viziona filme acasă la fel ca la cinema vine în ajutor şi calitatea deosebită a sunetului datorită funcţiei Dolby Digital şi a amplificatorului de 2 x 10 W care este suficient pentru a reda sunetul şi în încăperi mari. În ceea ce priveşte conexiunea de reţea, are Wi-Fi integrat şi un RJ-45. Mai dispune de un slot CI+, RF In, 3 porturi HDMI şi unul SCART. Puteţi să vizionaţi filme sau alte conţinuturi media direct de pe stick, întrucât are 3 intrări USB 2.0.

După cum ai observat, acest smart TV îţi oferă o experienţă unică de fiecare dată când îl utilizezi. Cu toate acestea, nu trebuie să te sperii dacă nu ai prea multe cunoştinţe în IT, întrucât nici nu e necesar. Vei beneficia de ajutor la instalare datorită opţiunii BeanBird cât şi opţiunii Launcher ce va permite o navigare uşoară chiar şi pentru cei ce nu au mai folosit niciodată un dispozitiv smart. Cea din urmă te ajută să comuţi între orice aplicaţie, transmisie, serviciu VoD fără a naviga către un home screen înainte. Vei găsi instant orice sursă de divertisment direct cu această aplicaţie. Cu aplicaţia În LG Store poţi găsi tot ceea ce îţi doreşti din categoria divertisment, mai exact programe TV, VoD, conţinut 3D, aplicaţii şi altele. Dacă doreşti să împarţi şi cu prietenii diferite conţinuturi, atunci Smart Share vine la îndemână împreună cu telecomanda Magic Remote Ready.

 

Păreri pro şi contra

Pro

  • Greutate mică pentru dimensiunile sale
  • Funcţii şi tehnologii inovative
  • Preţ acceptabil

Contra:

  • Nimic care să merite menţionat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere Smart

LG 43LF630V este un televizor ce impresionează atât printr-o diagonală generoasă, cât și prin claritatea imaginilor, dar și prin funcțiile Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.