LG 43LF540V – un televizor cu design uimitor

Tehnologia avansează rapid şi fără limite atât în materie de performanţe cât şi de aspect, încât avem produse din ce în ce mai subţiri şi din ce în ce mai utile şi complexe. Indiferent dacă vrei să te relaxezi la un film în liniştea sufrageriei sau dormitorului tău sau vrei să urmăreşti un program de ştiri, televizorul LG 43LF540V este elementul de tehnologie care îţi poate aduce o experienţă uimitoare. Playerul multimedia integrat completează caracteristicile deja menţionate dar vine, în acelaşi timp, pentru a justifica preţul de 2099 lei (verifică preț actualizat), la care îl poţi găsi în magazinele de specialitate sau în cele online. Un raport preţ calitate foarte bun, dar mai ales diagonala destul de mare de 109 cm consider că sunt elementele suficiente pentru a te convinge să achiziţionezi acest produs pentru a putea petrece o seară de relaxare sau de distracţie alături de prieteni sau de familie.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul uimitor al acestui televizor îl face să se încadreze perfect în orice casă şi în orice încăpere. Acest lucru se datorează şi culorii metalice pe care o are, dar şi lăţimii destul de reduse. Dimensiunea ecranului de 109 cm te ajută se beneficiezi de o calitate foarte bună a imaginii dacă vizionezi un film sau un meci de fotbal cu prietenii tăi. Acest aspect este îmbunătăţit datorită carcasei şi controlului ecranului foarte redus, atât pe lateral cât şi în partea superioară.

Suportul tip păianjen îi oferă o foarte bună stabilitate în cazul în care doreşti să îl poziţionezi pe o comodă sau într-o bibliotecă, dar poţi opta şi pentru varianta prinderii pe perete. În partea din spate a acestuia ai panoul de conectare a cablului de antenă, a cablurilor audio, video sau a celui HDMI.

Poze cu televizorul

LG 43LF540V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspectul exterior nu este singurul important, chiar dacă vorbim doar despre un televizor LED şi nu unul smart, acesta fiind inteligent în materie de alte aspecte. Primul aspect ar fi cel al experienţei audio, sistemul Virtual Surround cu care este dotat garantându-ne o experienţă audio superioară şi îmbogăţind experienţa de vizualizarea sau, mai bine spus, experienţa audio-video.

O altă caracteristică inteligentă este legată de consumul de energie, o economisire a consumului prin reducerea luminozităţii în funcţie de lumina prezentă în cameră sau a vitezei conţinutului rulat. Economia se realizează prin stingerea ecranului în momentul ascultării fişierelor audio dar şi prin starea de Standby Mode Zero în care intră televizorul şi în care consumul său de energie este zero.

Detaliile tehnice care realizează aceste performanţe sunt date de o ieşire audio de 2 x 5 W, caracteristicile Dolby Digital, DTS 2.0, Clear Voice II şi Virtual Surround ale sunetului. Performanţele în materie de imagini sau video sunt date de următoarele caracteristici: Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema 24p şi Motion Eye Care.

După cum am specificat şi mai sus, acest televizor are în partea din spate conectori audio 2 x RF In, un port HDMI, o conexiune SCART, un slot CI+, o intrare USB 2.0, toate acestea oferindu-ţi posibilitatea să rulezi un film de pe un suport de memorie extern sau de pe laptopul tău.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Preţ incredibil
  • Imagini impresionante
  • Prezenţa tehnologiei de reducere a consumului

Contra:

  • Difuzoare slabe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Imagine - 8.6
Conectivitate - 8.5

8.5

Cu o diagonală generoasă

LG 43LF540V este un TV ce face parte din cea mai recentă generație de televizoare a producătorului corean, ce se bucură de o diagonală generoasă, de 109 cm.

Vezi detalii
User Rating: 3.03 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.