LG 43LF510V – modelul Full HD de 109 cm

Culorile reprezintă unul dintre aspectele distincte pentru fiecare brand, așa că mulți dintre utilizatori rămân fideli brandului cu care s-au obișnuit. LG este un brand renumit pentru strălucirea culorilor sale, ceea ce determină mulți dintre cumpărători să prefere să plătească puțin mai mult decât în cazul unui model mai puțin cunoscut pentru o calitate ridicată a imaginii. LG 43LF510V este un televizor Full HD non-smart lansat de coreeni în 2015, beneficiind de un design special și un sunet de calitate. Este un TV potrivit pentru living sau de ce nu pentru un dormitor imens. Modelul are în același timp un design elegant, așa că per ansamblu oferă un pachet foarte atractiv, acesta având un preț de aproximativ 1849 lei(verifică preț actualizat). Calitatea culorilor este foarte bună, iar televizorul acceptă și conectarea altor dispozitive externe pentru redarea de conținut HD, fiind cu atât mai util.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul este mai subțire decât în cazul altor modele apropiate ca preț, iar carcasa neagră este alcătuită dintr-un plastic de calitate cu un luciu discret, aspectul fiind elegant. Rama este ceva mai lată, dar acest lucru completează bine designul, oferind un aspect decorativ superior. Sistemul de fixare constă într-un set de picioare laterale. Având o greutate redusă, televizorul va putea fi ușor plasat și pe perete, cu ajutorul unui suport TV , asta în cazul în care îți dorești să economisești și ceva spațiu.

Poze cu televizorul Full HD

LG 43LF510V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 109 cm și oferă o vizibilitate bună pentru o cameră ceva mai mică. Imaginile beneficiază de un echilibru bun între claritate și calitatea culorilor și a contrastului. Acestea sunt redate la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, iar tehnologia Dynamic Color Enhancer evidențiază culorile, astfel încât acestea să fie intense și în conformitate cu standardele necesare pentru o vizionare atractivă a filmelor și restului conținutului video. Vei putea regla luminozitatea, contrastul și setările după bunul plac în cazul în care preferi să ai un control mai mare asupra imaginilor.

Sistemul audio are o putere de numai 10 W, redând un sunet destul de bun și de fidel. Modelul este dotat cu difuzoare stereo surround și procesează sunetul folosind tehnologiile Dolby Digital, Clear Voice II. Prin urmare, te vei bucura nu doar de imagini naturale, ci și de un sunet destul de bun.

Televizorul nu este dotat cu funcții smart, ceea ce înseamnă că acesta este un model ce se adresează utilizatorilor mai puțin interesați de această parte. Pe partea de conectivitate, vei găsi: un port HDMI și intrare Scart. Televizorul este dotat și cu un tuner digital și slot CI+, așa că poate reda canale digitale fără a mai fi nevoie de acel box inestetic de la distribuitorii de canale digitale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • Full HD,
  • senzor Motion Eco

Contra:

  • nu are funcții Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Display - 8.3
Conectivitate - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

LG 43LF510V este un televizor non-smart, cu o diagonală de 109 cm, potrivit pentru o utilizare uzuală, fără prea mari pretenții.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.