LG 42LN577S – un televizor Smart cu o diagonală mare

Dacă până acum câțiva ani ne mulțumeam cu un mastodont de televizor în sufragerie, iată că lucrurile au evoluat și în zilele noastre ne gândim ce diagonală ar fi potrivită pentru fiecare cameră. Și fiindcă o mare parte din zi o petrecem în living sau sufragerie, am ales astăzi să discutăm despre un model cu o diagonală generoasă, și anume televizorul LG 42LN577S, ce vine la prețul de aproximativ 1950 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de avantajos dacă ținem cont că vorbim de un Smart TV.

Din punct de vedere al designului, televizorul are un aspect spectaculos, complet alb, o nuanță nu foarte des întâlnită la televizoare, cu o ramă subțire și un panou îngust. Finisajele sunt bine realizate, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.Se sprijină pe un suport cu o formă interesantă, ce oferă stabilitate, dar care poate fi totodată demontată în cazul în care utilizatorul preferă suspendarea televizorului pe perete.

Poze cu televizorul Smart LG 42LN577S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul LG face parte din gama lansată de producătorul corean în 2013, prin urmare este echipat cu cele mai noi funcții și cele mai bune aplicații, menite să satisfacă fiecare tip de utilizator indiferent de vârstă. Faptul că este un Smart TV oferă conexiune wireless, ceea ce înseamnă că veți putea urmări videoclipuri pe Youtube direct de pe televizor, veți putea accesa rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile din viețile prietenilor voștri și de asemeni veți putea purta conversații plăcute cu cei dragi prin Skype. Cu o cameră WEB și o tastatură conversațiile vor deveni mult mai interesante.

Diagonala televizorului este destul de generoasă, mai exact de 107 cm și are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de imagini clare, dar și de un contrast bun. Imaginea este îmbunătățită datorită caracteristicilor: Picture Wizard II, Triple XD Engine, Smart Color Gradation, 24p Real Cinema, Resolution Upscaler (Plus/Basic) și
MCI Dinamic 100, ce redau culorile mult mai apropiate de cele reale, iar imaginile în mișcare mult mai clare.

Pe partea de sonorizare, televizorul încorporează 2 boxe de câte 10 W, ce dezvoltă sunete clare susținute și de caracteristicile: Dolby Digital,  DTS, Mod Smart Sound, Clear Voice II și
Virtual Surround Plus. Tunerul digital este și el prezent așa cum se poate observa la mai toate modelele de ultimă generație. În felul acesta nu veți mai avea nevoie de un receiver pentru a viziona posturile în format HD.

În ceea ce privește conectivitatea, modelul LG este dotat cu o gamă variată și destul de bogată: 3 porturi HDMI, SCART, Slot CI, ieșire audio digitală, 3 porturi USB 2.0, intrare component, intrare video composite, player multimedia integrat și minijack căști.

Cântărește aproximativ 10,7 kg, ceea ce înseamnă că îl puteți muta destul de ușor atunci când faceți curățenie sau vreți să faceți modificări prin casă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • imagine şi sunet impecabile,
  • Smart TV,
  • preț accesibil,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LN577S este un Smart TV elegant, ce se va încadra perfect în livingul tău, oferind fiecărui utilizator momente plăcute de relaxare în compania celor dragi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.