Televizor LED LG 42LN575S

Ne dorim televizoare tot mai performante, care să ne satisfacă tot felul de dorinţe legate de claritate, design, consum etc. Prin urmare fiecare brand producător se luptă să ne surprindă şi chiar să ne întreacă aşteptările. Astăzi am ales să vă prezint televizorul LED LG 42LN575S, un televizor cu o diagonală de 107cm, ce îl puteţi găsi la preţul de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), un preţ rezonabil pentru ceea ce oferă. Designul acestui televizor este extrem de atrăgător, are o ramă subţire şi se sprijină pe un picior în formă de trapez cu colţuri rotunjite, ce poate fi înlăturat fără probleme în cazul în care vă decideţi să îl montaţi pe perete. Puteţi opta pentru pentru un sport de perete Barkan E21.B, ce poate fi reglat în funcţie de fiecare televizor. Bun dacă preţul şi partea de design v-au convins să îi acordaţi o şansă acestui televizor, să vedem oare cum stă la capitolul tehnic?

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul LED LG 42LN575S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizor-ul LG 42LN575S  este un Smart TV LED cu o diagonală destul de mare, de 107cm şi are o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Redă imagini de o claritate surprinzătoare, culori cât mai naturale şi mai vii, ceea ce va face ca fiecare film sau emisiune urmărită să fie o experienţă interesantă, care să se repete cât mai curând. Ca şi caracteristici ale imaginii, menţionez că acest televizor beneficiază de Picture Wizard II(funcţie pentru editare) şi MCI 100(Motion Clarity Index-indicator de claritate a imaginii în mişcare ce reduce efectul de blur), 24p Playback şi Smart Color Gradation.

Pe partea de sunet dispune de două boxe de 10W şi de funcţii precum Dolby Digital, Clear Voice II, Wireless Sound Sync ready, Virtual Surround Plus şi Smart Sound. Vine cu tuner digital încorporat DVB-T/C/S2, însă nu voi mai dezvolta această parte, deoarece aceasta este o funcţie întâlnită la toate LED-urile de pe piaţă.

La capitolul conectori, acest televizor LG 42LN575S  stă foarte bine, vom regăsi o paletă destul de largă, precum: 3 porturi de USB 2.0, 3 porturi HDMI, Slot CI, SCART, intrare component, intrare video composite, etc. Bănuiesc că vă place să faceţi modificări destul de dese prin locuinţă, nu-i aşa?

Ei bine atunci nu veţi fi nevoiţi să depuneţi un efort foarte mare pentru a muta acest televizor. Are o greutate de 10,7Kg, ceea ce vă va permite să îi schimbaţi locaţia oridecâte ori vă doriţi acest lucru, fără a vă obosi prea tare.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • design elegant,
  • preţ atrăgător,
  • rezoluţie Full HD,
  • HDMI

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Bucuraţi-vă acum de fiecare meci sau emisiune vizionată la o rezoluţie Full HD şi împărtăşiţi prietenilor experienţa voastră legată de achiziţia televizor-ului LG 42LN575S!

User Rating: 4.03 ( 4 votes)

Un comentariu

  1. Daca vreun utilizator de TV LG84ub980V stie mai mult decat pe site-urile de prezentare,asvrea sa aflu mai multe despre acest model,intrucat m-ar interesa sa cumpar acest produs.Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.