Televizor Smart LED Full HD LG 42LN570S

Televizoarele au ajuns să facă tot mai mult parte din viaţa noastră, şi cu cât au căpătat funcţii mai interesante, cu cât diagonala lor a crescut, cu cât claritatea imaginii s-a amplificat, am ajuns să preţuim tot mai mult timpul de relaxare petrecut în faţa acestui gadget. Astăzi am ales să vă prezentăm un televizor din noua gamă LG, mai exact este vorba despre modelul LG 42LN570S, ce vine la un preţ de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent dacă îl raportăm la dotările sale.

În ceea ce priveşte designul, LG 42LN570S impresionează prin stil şi eleganţă. Este disponibil pe o nuanţă de negru şi se sprijină pe un picior sub formă de trapez cu colţuri rotunjite. În cazul în care doriţi să economisiţi spaţiul din cameră, puteţi să îndepărtaţi piciorul cu uşurinţă şi să îl montaţi pe perete.

Poze cu televizorul LG 42LN570S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG 42LN570S este un Smart TV din generaţia 2013, cu o diagonală generoasă, de 107 cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080, ce însoţesc o serie de tehnologii cu menirea de a îmbunătăţi calitatea imaginii. Aici vorbim de: Resolution Upscaler (Plus/Basic), Smart Color Gradation, 24p Real Cinema, Mod AV, Picture Wizard II(redă culorile mult mai vii şi mai aproape de realitate)şi MCI 100 (reglează claritatea imaginilor).

Experienţa vizuală bogată, intensă şi clară este îmbunătăţită de două difuzoare de 10W, ce încorporează caracteristici precum Dolby Digital, Virtual Surround şi Clear Voice II, asigurând un divertisment deplin. Pe partea de conectori, regăsim trei porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, o intrare SCART, o ieşire audio digitală, Slot CI şi Wireless Ready, pentru care va trebui să cumpăraţi şi un adaptor.

Transformaţi-vă livingul în propria sală de cinema şi bucuraţi-vă de fiecare moment petrecut în faţa televizorului LG 42LN570S.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • design,
  • preţ,
  • este Full HD,
  • destul de uşor,
  • HDMI

Contra:

  • necesită adaptor wireless

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Televizorul LG 42LN570S se adresează celor care îşi doresc un televizor cu caracteristici bune, la un preţ decent. Cu siguranţă va impresiona prin claritatea imagini şi a sunetului, iar clipele petrecute în faţa televizorului vor căpăta un alt sens.

User Rating: 3.74 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.