Televizor LED LG 42LN5400

Îți plac filmele bune sau îți place să urmărești meciurile cele mai interesante? Atunci trebuie să ai un televizor cu o diagonală mare și o rezoluție Full HD, astfel încât să te poți bucura de fiecare clipă petrecută în fața lui. De aceea astăzi vom discuta de televizorul LED LG 42LN5400, un model ce vine la un preț de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), mai mult decât decent, ținând cont de calitatea imaginii și de diagonala generoasă.

Din punct de vedere al designului, pot spune că se bucură de un aspect plăcut, cu o ramă subțire, ce face ca imaginea să pară mult mai mare și se sprijină pe un picior în formă de trapez, cu colțuri rotunjite, specific televizoarelor LG. Piciorul se poate demonta în cazul în care vă gândiți să montați televizorul pe perete.

Poze cu televizorul LED LG 42LN5400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG 42LN5400 este un televizor ce face parte din gama 2013 a producătorului corean. Are o diagonală generoasă de 107 cm și o rezoluție Full HD, ceea ce va face ca livingul vostru să fie o mini sală de cinema. Se bucură de caracteristici de imagine precum: Triple XD Engine,
24p Real Cinema, Picture Wizard II, MCI Dinamic 100, astfel încât să vă bucurați de culoare, de o imagine cât mai naturală.

Sunetul este asigurat de cele două boxe de 10 W, ce încorporează caracteristici precum Dolby Digital, Virtual Surround, Clear Voice II ce asigură un divertisment pe măsură.

LG 42LN5400 dispune de player multimedia integrat, ceea ce înseamnă că vă veți putea bucura de cele mai interesante și mai noi filme, prin simpla conectare a unui USB sau a unui hard extern.

În ceea ce privește conectivitatea, LG 42LN5400 vine cu o multitudine de porturi: mai exact 2 porturi HDMI, o intrare component, un port USB 2.0, Scart, o intrare component și MHL( pentru a putea conecta telefonul mobil). Pentru a putea vedea canalele în format HD, vine și cu tuner digital încorporat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • Full HD,
  • diagonală generoasă

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

LG 42LN5400 este un televizor Full HD, cu o diagonală generoasă , ce vă oferă imagini spectaculoase datorită rezoluției Full HD.

User Rating: 4.49 ( 5 votes)

3 comentarii

  1. Vreau sa stiu cum pot vedea un film de pe HDD si sa scot sunetul prin alte boxe/statie?. Se aude doar in TV si nu vad nici o mufa audio jack.

  2. am un tv lg 42 ln5400 si am o problema…cand ma uit la un film,videoclip,reclama etc si se face intuneric in film scade si luminozitatea la ecran…am tot cautat sa dezactivez chestia asta…dar fara rezultat.ma poate ajuta cineva?va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.