LG 42LF652V – un smart TV ce îţi oferă experinţa de cinema

Dacă nu ai timp să mergi la cinema pentru a viziona cele mai noi filme, atunci poţi să aduci acasă experienţa de la cinema cu noile smart TV. Aşadar, nu numai că vei beneficia de fiecare dată când doreşti, în propria casă, de experienţa de la cinema, ci vei putea să fii la curent cu tot ceea ce este nou în materie de divertisment, programe TV şi multe alte aplicaţii. Dacă ţi se pare tentantă oferta, atunci trebuie să ai în vedere modelul LG 42LF652V întrucât, pe lângă facilităţile descrise mai sus, este şi un Smart TV 3D. Dacă doreşti să ai experienţa de la cinema oricând la tine acasă, atunci acest model poate fi o alegere ideală. Trebuie să mai şiti că are integrat un player multimedia şi Tunerele digitale DVB-T2, DVB-C, DVB-S2. Preţul de aproximativ 2999 lei (verifică preț actualizat) nu ţi se va părea mare dacă vei avea în vedere performanţele pe care le deţine.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

În ceea ce priveşte design-ul, este un smart TV din gama celor moderne, cu un ecran subţire, colţuri drepte şi o textură fină a carcasei de culoare neagră. Greutatea de 9.9 kg şi dimensiunea cu stand de 960 x 610 x 218 mm trebuie să le cunoşti pentru a putea şti unde îl dispui în cameră.

Poze cu televizorul Smart 3D

LG 42LF652V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe partea de caracteristici, fiind un produs marca LG, probabil ştii că are ca şi sistem de operare WebOS, un sistem facil chiar şi pentru cei care nu au mai avut contact cu un smart TV. Pe partea video, ecranul cu diagonala de 106 cm, rezoluţia 1920 x 1080 pixeli şi aspectul imaginii de tip 16:9 vor oferii imagini 3D de cea mai bună calitate. Pentru cei care îndrăgesc filmele, această caracteristică ar putea fi definitorie în alegerea acestui smart TV.

Pentru imaginea de calitate, clară şi aproape naturală vin în ajutor şi funcţiile Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Natural Color, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, 24p Real Cinema, Contents Optimizer. Pe partea de audio, beneficiază de caracteristici superioare de sunet chiar şi într-o încăpere mai mare datorită RMS-ului de 2 x 10 W şi a funcţiilor precum DTS, Decodor Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Wireless Sound Sync, Optical Sound Sync, Smart Sound Mode şi Sound Optimizer. Conexiunea de reţea este asigurată de Wi-Fi ce este integrat şi RJ-45, slotul CI+, cele 3 porturi HDMI, 2 x RF In şi a SCART.

Chiar dacă este prima dată când foloseşti un smart TV, nu trebuie să îţi faci griji întrucât eşti asistat atât la instalare cât şi la navigarea printre preferinţe. BeanBird este un asistent personal ce te va ajuta la instalare, iar modificarea preferinţelor în funcţie de ceea ce îţi place o poţi face oricând prin intermediul Quick Setting.

Dacă doreşti să găseşti surse de divertisment cât mai rapid, îţi vine în ajutor funcţia Launcher care, pe lângă acest aspect, te mai ajută să comuţi între orice aplicaţie, serviciu VoD sau alte dispozitive conectate fără a naviga către un home screen înainte. LG Content Store oferă ca pe tavă conţinuturi noi şi interesante în materie de programe TV, VoD, conţinut 3D şi aplicaţii variate. Încă un aspect interesant este acela că poţi să conectezi şi alte dispozitive la acest smart TV şi să distribui conţinutul aflat pe acestea direct pe ecranul televizorului, datorită funcţiei Smart Share. Dacă te întrebi cum poţi controla TV-ul, atunci îţi spunem că este foarte uşor datorită telecomenzii Magic Remote ce oferă un control la fel de uşor precum utilizarea unui mouse. Din pacate nu este inclusa in pachetul de baza.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Sunet şi imagini incredibile
  • Design modern
  • Prezenţa tehnologiei 3D

Contra:

  • Telecomanda Magic Remote nu este inclusă în preţ

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Imagine - 9.2
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere Smart

LG 42LF652V este un Smart TV 3D, cu o diagonală suficient de generoasă încât să se potrivescă în living sau într-un dormitor mai mare.

Vezi detalii
User Rating: 3.64 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.