LG 42LF580V – televizorul Full HD ultra slim

Profitând de faptul că au fost lansate în 2015, televizoarele Full HD ale producătorilor de brand și-au mărit considerabil și prețurile față de cele din seriile anterioare. Dacă îți dorești însă un televizor nou cu imagini de calitate, merită să alegi un model din 2015, calitatea fiind îmbunătățită. Acesta este și cazul lui LG 42LF580V, un model care, la prima vedere, pare scump, dar care se încadrează de fapt în media actuală de pe piață. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat), ceva mai ridicat, dar aceasta este media pentru ecrane de asemenea dimensiuni din seria 2015. Calitatea imaginilor și a designului a fost totuși îmbunătățită, efectele fiind clar vizibile. Per ansamblu, modelul este unul atractiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Televizorul are un design ușor upgradat, având finisaje metalice și un profil îmbunătățit, mult mai slim. Grosimea ecranului este de doar 55.5 mm, aspectul fiind unul foarte elegant, însă la acest lucru contribuie și carcasa disponibilă pe gri închis în combinație cu argintiu. Dimensiunile totale sunt de 961 x 567 x 55.5 mm, fixarea făcându-se prin intemediul unor picioare laterale care asigură o stabilitate bună. Per ansamblu, televizorul arată mai bine decât modelele precedente și va adăuga o notă de eleganță livingului tău.

Poze cu televizorul Smart

LG 42LF580V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 106 cm, fiind nu chiar mare, dar la preț mai ridicat decât variantele similare din 2014. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și au o calitate generală bună, atât contrastul, cât și culorile fiind atractive. Acest lucru este asigurat de tehnologia Triple XD Engine care oferă un echilibru bun peste toate dotările. Totodată, există și o funcție specială de reducere a granulației, astfel încât claritatea să fie îmbunătățită.

Experiența vizuală este completată pe partea audio de difuzoare surround de 20 W, iar în ceea ce priveşte tehnologiile de sunet, printre acestea se numără una pentru diferențierea vocilor de fundal, una pentru adaptarea la tipul de conținut sau una pentru adaptarea la modul de fixare (pe perete sau suport). Există și un player multimedia integrat, pentru a reda mai ușor muzică.

Pentru control este folosită telecomanda Magic Remote, aceasta asigurând un control foarte bun, mai ales că și funcționează ca un mouse. Accesul la setări și meniuri se face mult mai ușor, timpii de așteptare fiind reduși.

Întrucât vei vrea să extinzi gradul de divertisment prin asocierea altor dispozitive, ai la dispoziție suficiente port-uri pentru asta. Vei găsi așadar 3 port-uri HDMI, 1 port Scart, 1 port video composite și 1 port component pentru partea video și 1 port USB pentru redarea de conținut direct de pe un stick, HDD sau un dispozitiv smart. Vei putea astfel să urmărești videoclipurile sau fotografiile din vacanță pe ecranul mare al televizorului, precum și să asculți muzica preferată. În același timp, gaming-ul de pe PC sau consolele de joc va fi unul mai interactiv pe ecranul Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design cu finisaj metalic și profil ultra slim
  • Imagini Full HD de calitate îmbunătățită
  • Conectivitate bună

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Display - 8.6
Conectivitate - 8.6

8.7

O alegere Smart

LG 42LF580V este un Smart TV din generația lansată în 2015, cu o diagonală suficient de generoasă pentru living sau de ce nu pentru un dormitor ceva mai mare.

Vezi detalii
User Rating: 4.2 ( 1 votes)

2 comentarii

  1. Ce telecomandă pot folosi pentru tv LG 42LF580V?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.