LG 42LB731V – un Smart TV 3D care să îți țină companie

Cum zilele reci de iarnă deja și-au făcut apariția, ai nevoie de un partener de distracție pentru timpul petrecut în casă. Producătorii de televizoare Smart au luat acest rol în serios, astfel încât modelele recente sunt adevărate gadget-uri prietenoase care nu te lasă niciodată să te plictisești. Un astfel de televizor este și LG 42LB731V. Prețul său este de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul bun, remarcându-se ecranul performant Full HD de dimensiuni generoase, funcțiile Smart și 3D, precum și conectivitatea extinsă. Cu alte cuvinte, în compania acestui televizor nu te vei plictisi niciodată.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului este unul modern, remarcându-se prin faptul că ecranul este încadrat de o ramă de doar câțiva milimetri. Rama este atât de subțire încât pare să fie mai degrabă o folie de protecție pentru acesta. Logo-ul LG colorat este plasat deasupra difuzoarelor, în partea de jos a ecranului. Televizorul are un suport metalic ce și-a păstrat doar scheletul fiind, cu toate acestea, foarte stabil. Dimensiunile televizorului sunt de 949 x 560 x 55.1 mm, acesta având un aspect slim perfect.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 42LB731V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 106 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul oferă o vizibilitate excelentă, iar imaginile au o calitate superioară. La baza calității imaginilor stă, în primul rând, tehnologia IPS care asigură o redare clară și naturală, iar în plus îmbunătățește considerabil unghiurile de vizualizare. Tehnologiile Triple XD Engine și Tru Color Generator asigură un contrast ridicat și culori vibrante, care apar exact așa cum au fost gândite să apară.

În plus, datorită tehnologiei Resolution Upscaler, chiar și imaginile de calitate inferioară vor fi procesate și aduse la un nivel apropiat de cel Full HD. Nu în ultimul rând, pentru redarea cadrelor în mișcare, tehnologia Motion Clarity Index de  800 Hz face minuni, imaginile fiind redate extrem de fluid și pline de detalii dintre cele mai mărunte. Este remarcat faptul că tehnologia este una dintre cele mai performante de pe piață.

LG 42LB731V poate reda și imagini 3D, lărgindu-și astfel catalogul de activități distractive oferite. Imaginile au o precizie ridicată, efectul de fluctuație fiind eliminat. Televizorul vine însoțit de ochelari 3D.

Datorită funcțiilor Smart, televizorul permite conectarea la internet. Utilizatorul poate astfel să posteze pe rețelele de socializare, să vizioneze filme online sau să ruleze aplicații. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi.

Sistemul audio are o putere ceva mai mare, de 24W. La baza sunetului se află tehnologia Dolby Digital. Televizorul dispune de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB. Pentru controlul televizorului este disponibilă telecomanda Magic Remote care oferă acces rapid la conținut.

Conectivitatea extinsă reprezintă unul din punctele forte ale televizorului și contribuie la desfășurarea mai multor activități distractive alături de acesta. Există astfel 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, unul Scart, unul component și unul video composite. Televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, la console de jocuri PlayStation, Xbox sau Wii, la PC-uri și laptopuri, stick-uri de memorie și HDD-uri externe. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • 106 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LB731V este un Smart TV 3D, potrivit utilizatorilor ce nu își doresc o diagonală extrem de mare, dar care vor totuși să experimenteze senzația de cinema chiar în propria locuință.

User Rating: 4.45 ( 1 votes)

3 comentarii

  1. Sunt un fan al tv-urilor fabricate de LG dar acest model este cel mai slab model.Dupa ce ai pornit tv-ul timp de 3,4 min. nu executa nici o comanda,poti sa apesi pe butoane cat vrei si nu se intampla nimic.Dupa incepe sa execute toate comenzile.Sunetul e f.f.slab,web os-ul prost inplementat.Dar cel mai groaznic este foarte”slow”.toate comenzile sunt executate in reluare.NU RECOMAND.

    • Timofte poate că ar fi bine să îl trimiți la o verificare. Bănuiesc că ai garanție la el. Poate că ai avut tu ghinionul să nimerești un produs cu ceva defecte.

  2. Am cumparat modelul asta. Am facut update de soft. Am constatat ca nu se poate selecta vocea(romana, engleza,…etc) cand te uiti la filme prin DLNA de pe calculator. Din ce am citit pe forumuri LG nu intentioneaza sa fixeze problema de mai mult de un an. Concluzia: nu prea mai merg desenele pentru copii pe modelul asta, si a trebuit sa folosesc un alt televizor din casa(alta marca) pentru asta. Aviz celor care au copii si vor sa foloseasca DLNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.