LG 42LB730V – un televizor smart complet

Cu o serie de dotări smart care să distreze întreaga familie, LG 42LB730V are un display cu design cinematic, o telecomandă pe măsură pentru control avansat și tehnologie IPS astfel încât toată lumea să beneficieze de o vizibilitate extraordinară. Modelul poate fi găsit în magazine la prețuri începând cu 2700 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei ce doresc o experiență cinematografică superioară acasă, prețul este unul decent.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

În ceea ce privește designul, televizorul are un aspect minimalist, cu o ramă extrem de subțire. Display-ul are o diagonală de 106 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este LCD și folosește tehnologia Direct LED. Spre deosebire de televizoarele obișnuite, ledurile sunt aşezate în spatele ecranului și nu pe margine. Suportul pe care se sprijină are o formă destul de interesantă și totodată delicată, dar chiar și în acest caz acesta poate fi demontat, iar televizorul poate fi accesorizat cu un suport TV de perete, eventual puteți opta pentru un model care să ofere și înclinare verticală.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 42LB730V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul folosește interfața user-friendly webOS care îndeplinește toate funcțiile rapid, fără timpi de așteptare sau căutări media prea lungi. Interfața funcționează ca un sistem de operare, așa că utilizatorul va putea accesa ușor din meniu conținutul dorit, va putea face setări sau personaliza experiența așa cum își dorește. Funcțiile TV și multe alte aplicații ce pot fi personalizate aduc filmele, serialele, meciurile de sport sau videoclipurile exact acolo unde dorește utilizatorul.

Atuurile principale ale display-ului sunt tehnologiile Full HD, IPS și 3D. LG 42LB730V are un indice MIC de 800 Hz. MIC (Indicele de claritate a mișcării) combină dotările procesorului și panoului tehnologic cu gradul de luminanță. Indicele ridicat arată faptul că modelul LG oferă imagini clare, iar rezoluția Full HD arată faptul că imaginile oferă detalii dintre cele mai mici. Aspectul imaginii este 16:9.

Tehnologia IPS aduce culori corecte și contrast puternic care oferă imagini pline de viață. Televizoarele LG sunt DivX Certified și pot reda videoclipuri DivX de până la 1080p HD. Tehnologia 3D oferă experiențe de cinematograf chiar acasă. Televizorul redă imagini 3D fără efect de fluctuație, care poate atrage durerile de cap și afecta ochii. Imaginile oferite sunt clare, precise și par că sar afară din ecran. În plus, televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D. Ochelarii Cinema 3D sunt ușori și economici. Aceștia funcționează fără baterie, iar calitatea este păstrată pentru o perioadă lungă de timp.

În cazul în care utilizatorul nu poate urmări un program preferat într-un anumit moment, funcția de înregistrare Time Machine îi rezolvă problema și îi oferă acestuia posibilitatea să urmărească programul atunci când dorește.

Sistemul audio are o calitate ridicată, cele două speakere fiind dotate cu amplificator performant. Caracteristicle superioare ale sunetului sunt asigurate de tehnologia Dolby Digital. Televizorul are player media integrat.

La nivelul conectivității, televizorul are 3 porturi HDMI și 3 porturi USB. Porturile HDMI permit conectarea unor dispozitive în mod HD. Astfel, jocurile de pe consolă sau filmele de pe playerul Blu-Ray vor beneficia de imagini HD. Porturile USB permit accesarea conținutului de pe stick-uri de memorie sau hard-disk-uri externe.

Televizorul se poate conecta la internet atât prin cablu, cât și prin Wi-Fi. Telecomanda Magic Remote permite inclusiv comenzi vocale și gestuale. Tuner-ul digital inclus permite accesul la posturi de televiziune sau radio. Se pot urmări, astfel, inclusiv canale HD.

Dimensiunile de 949 x 607.7 x 213.4 mm oferă o experiență completă de tip cinema. Cu o greutate de aproximativ 11 kg, televizorul este destul de ușor. Modelul beneficiază de garanție de 5 ani, așa că siguranța experienței oferite  este asigurată.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LB730V este un televizor smart care beneficiază de funcții avansate de vizualizare și care promite să revoluționeze enterntainment-ul din casele utilizatorilor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.