LG 42LB671V – televizorul cu ramă milimetrică

Pentru televizoarele Full HD, ecranul reprezintă punctul de atracție principal. Dimensiunea și calitatea acestuia sunt elementele care atrag cel mai mult. Modelul LG 42LB671V este dotat cu un ecran generos de calitate superioară, acestuia fiindu-i asociate funcții Smart și 3D pentru a crește și mai mult atractivitatea. Prețul pentru modelul LG este de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), oferind un raport calitate-preț foarte bun, beneficiind de pachetul complet pentru distracția acasă: ecran Full HD de mari dimensiuni, tehnologii performante, funcții Smart și 3D și o conectivitate ridicată.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul televizorului susține poziția centrală a ecranului, fiind, prin urmare, foarte simplu și lăsând ecranul să se facă remarcat. Aspectul de design care susține cel mai mult ecranul este rama extrem de subțire, cu o grosime de doar câțiva milimetri. Ecranul se fixează prin intermediul a două picioare dispuse lateral. Televizorul are dimensiunile de 948.2 x 558.2 x 55.1 mm, fiind ceva mai mare decât media pentru modelele Full HD.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 42LB671V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 106 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Dacă te afli la prima experiență Full HD vei fi, cu siguranță, uimit de calitatea superioară a imaginilor. Ecranul a fost dotat cu tehnologii performante de ultimă oră, astfel încât trecerea la un nou nivel de calitate să fie vizibilă imediat. Ecranul este, în primul rând, dotat cu tehnologia IPS care contribuie atât la creșterea contrastului și a luminozității, cât și a unghiurilor de vizibilitate.

Tehnologia Triple XD Engine este responsabilă pentru nivelul ridicat de claritate. Nu în ultimul rând, tehnologia Motion Clarity Index de 700 Hz asigură faptul că imaginile în mișcare vor fi redate extrem de fluid, fiind scoase în evidență detalii ascunse, iar tehnologia Real Cinema 24p asigură redarea a 24 de cadre pe secundă. Redarea 24p este cea standard recomandată pentru vizonarea filmelor de la Hollywood.

LG 42LB671V beneficiază și de funcții 3D, așa că te vei putea bucura de cele mai noi filme 3D din cinematograf chiar la tine acasă. Televizorul este certificat pentru lipsa efectului de fluctuație, așa că experiența de vizionare este una spectaculoasă. Vei primi, alături de televizor, 2 perechi de ochelari 3D.

În ceea ce privește funcțiile Smart, televizorul beneficiază de interfața webOS, una dintre cele mai apreciate de pe piață. Aceasta a fost actualizată astfel încât timpii de așteptare să fie reduși, iar accesul la aplicații, browser, filme și restul conținutului de pe televizor să se facă ușor și intuitiv. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu.

Sistemul audio are o putere de 24W, iar la baza lui se află tehnologia Dolby Digital. Sunetul este calitativ și, în plus, vei avea la dispoziție numeroase opțiuni de personalizare. Televizorul beneficiază de un player media integrat.

Nivelul de conectivitate a televizorului este ridicat, acesta  beneficiind de diferite port-uri care permit conectarea la mai multe dispozitive. Există, astfel, 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB  și câte o intrare Scart, component și video composite. Prin urmare, televizorul se poate conecta la orice sistem audio, player Blu-Ray sau DVD, console de jocuri, PC-uri, laptopuri, HDD-uri externe etc. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C, care permite redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • diagonală de 106 cm,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LB671V este un Smart TV 3D cu o diagonală de 106 cm, potrivită pentru un living ce se vrea a reda senzația de cinema.

User Rating: 3.71 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.