LG 42LB650V – televizorul elegant și performant

Dacă îți doreșt un televizor nou atractiv atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere tehnic și financiar, atunci modelul LG 42LB650V s-ar putea să ți se potrivească. Televizorul este Full HD și are numeroase funcții adiacente. Prețul său este de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat). Are un raport calitate-preț bun, mai ales dacă ne gândim la faptul că oferă, pe lângă ecranul Full HD, și funcții Smart și 3D. În plus, televizorul are un design elegant și o conectivitate extinsă, putând fi conectat la orice dispozitiv extern datorită port-urilor numeroase.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului se remarcă prin aspectul plat și curat, fără elemente care să distragă atenția de la ecran. Carcasa este complet argintie, iar alături de rama subțire care încadrează ecranul, aceasta contribuie la eleganța televizorului. Este de remarcat faptul că televizorul este argintiu, distingându-se astfel față de majoritatea modelelor Full HD care sunt negre. Pentru fixare este folosit un suport plat și dreptunghiular. Televizorul are dimensiunile de 960 x 567 x 54.5 mm și o greutate de 9.9 kg, fiind destul de ușor de mutat și transportat.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 42LB650V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 106 cm și rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile de calitate superioară sunt redate în aspect 16:9. Datorită tehnologiei IPS aflate la baza ecranului, acesta beneficiază de rezistență fizică, unghiuri largi de vizibilitate și culori vibrante. Tehnologia Triple XD Engine procesează imaginile și îmbunătățește contrastul, oferind un raport optim între culoare, contrast și luminozitate. Tehnologia Motion Clarity Index de 500 Hz asigură o redare fluidă și clară a imaginilor în mișcare, aducând vizionarea emisiunilor sportive și filmelor de acțiune la un nou nivel.

LG 42LB650V are certificare DivX și poate reda videoclipuri DivX la calitate 1080p HD. Tehnologia 3D este și ea performantă, beneficiind de efecte spectaculoase și eliminând, în același timp, efectul de fluctuație care provoacă amețeli și dureri de cap. Televizorul vine însoțit de ochelari 3D.

Sistemul audio atașat imaginilor are o putere de 20W. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Funcția Clear Voice 2 accentuează vocile din filme și meciuri față de sunetele de fundal, iar prin funcția Smart Sound sunetul se ajustează automat în funcție de tipul de conținut vizionat. Există inclusiv funcții pentru adaptarea sunetului la 3D. Televizorul dispune de un player media integrat.

Datorită funcțiilor Smart sunt posibile navigarea în browser, rularea de aplicații, vizionarea de filme online sau ținerea la curent cu postările de pe Facebook sau Twitter. Interfața webOS este una prietenoasă și destul de fluidă. Este posibil totuși ca pe alocuri să fie nevoie de un timp mai mare de așteptare la deschidere.

La  nivelul conectivității, televizorul dispune de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, unul component, unul video composite și unul Scart. Televizorul se poate conecta la dispozitive precum tabletele sau smartphone-urile pentru a partaja conținut. Astfel, fotografiile și videoclipurile de pe acestea se vor vedea mult mai mari și mai clare pe ecranul impresionant al televizorului. Conexiunea la internet se poate stabili atât prin Wi-Fi, cât și prin cablu. Nu în ultimul rând, televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 pentru ca utilizatorul să se poată bucura de posturile HD fără a mai fi nevoie să plătească în plus.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • 106 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LB650V este un Smart TV cu o diagonală de 106 cm, ce oferă imagini Full HD, făcând ca experiența 3D să fie similară celei din cinema.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.