LG 42LB630V – un Smart TV de 106 cm

Din noua serie de televizoare din 2014 face parte şi noul model LG 42LB630V din gama companiei coreene, la uimitorul preţ de doar 2200 lei (verifică preț actualizat).Un televizor LED cu un ecran imens de 42 inch (106 centimentri) are toate caracteristicile unui model din gama de lux, cu excepţia tehnologiei 3D, care face şi diferenţa de preţ.

Televizorul LG se bazează pe un design modern cu finisaj gri metalizat şi două picioare metalice pe post de piedestal. Acesta este dotat cu o telecomanda convenţională, dar puteţi ataşa tastatură şi mouse extern, fără fir. Fără bază, grosimea televizorului este de 5,5 inci şi cântăreşte 9.9 kg, fiind posibil să îl atârnaţi pe perete cu ajutorul unui suport. Pentru a nu obosi ochii şi pentru a vă bucura la maxim de experienţa pe care o oferă acest televizor se recomandă să vă uitaţi la el de la o distanţă de 3m plus.

Televizorul dispune de 2 telecomenzi, una este cea clasică, iar cealaltă este ceva mai mică, și funcționează ca un mouse, dat fiind că are și scroll, așa că acum nu vei mai întâmpina probleme legate de faptul că ai uitat unde ai lăsat telecomanda. Având două cu siguranță una va fi tot timpul la îndemână.

Poze cu televizorul Smart LG 42LB630V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu alte cuvinte, NU are integrat 3D, dar pentru cei care sunt interesaţi mai mult de jocuri, muzică, emisiuni TV şi oricum nu gustă plăcerea filmelor 3D, dar iubesc calitatea şi doresc un televizor cu ecran mare, acest model a fost creat parcă special pentru voi.

LG 42LB630V foloseşte un panou IPS luminos, de înalta rezoluţie (are 1920×1080 pixeli ) şi foloseşte tehnologia LED-urilor directe pentru a reproduce imagini, acest lucru înseamnând că iluminarea panoului vine din spate, asigurând o calitate de imagine foarte bună (unghi de vizualizare, fidelitate de culoare, contrast), luminozitate maximă, claritate şi profunzime. Dintre noile tehnologii de imagine ale acestui model LG sunt: Picture Wizard III şi Triple XD Engine, iar funcţiile pe care le puteţi regla după preferinţe sunt: Resolution Upscaler , Real Cinema 24p, MCI 500, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer etc.

Are o rată de reîmprospătare reală de 100 Hz (500 Hz MCI), fiind un bun model pentru cei care doresc să se uite la filme de acţiune şi emisiuni sportive. Sistemul sonor este asigurat de două difuzoare de 10 W fiecare, de calitate suficient de bună pentru un televizor convenţional, dar nu pentru o experienţă de tip home cinema. Conectivitatea este tipică pentru acest gen de televizoare de nouă generaţie, are trei porturi HDMI 1.4 şi trei USB şi pot fi redate pe el formate video din cele mai actuale.

Surpriza cea mare pentru 2014 de la modele LG este faptul că au încorporat WebOS ca platformă SmartTV, iar aceasta permite îmbunătăţiri importante în navigarea pe Internet şi capacitatea de a face multitasking între aplicaţii. La această platforma, puteţi ataşa internetul prin conectarea televizorului la router prin cablu sau cel mai simplu prin Wifi (care e intergrat) astfel putetii să folosiţi televizorul pe post de PC, tabletă sau telefon mobil şi în acelaşi timp include un receptor radio integrat, că să nu rataţi dedicaţiile muzicale din partea prietenilor.
Pe scurt, televizorul costă mai puţin de 500 de euro şi este o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc un model din 2014, cu o calitate bună a imaginii şi conectivitate la internet!

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex, Evomag.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • preț decent,
  • Smart TV,
  • HDMI,
  • Full HD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LB630V este un Smart TV, cu o diagonală extrem de generoasă și funcții interesante, ce poate fi achiziționat la un preț decent.

User Rating: 3.4 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.