LG 42LB6200 – televizorul Full HD 3D standard

Deși tehnologia a făcut posibilă integrarea de numeroase funcții pentru distracția utilizatorilor, funcțiile principale căutate la un televizor rămân cele de redare a imaginilor la calitate superioară, în 2D sau 3D. Modelul LG 42LB6200 este unul Full HD care îndeplinește cu brio exact aceste funcții. Prețul este de aproximativ 1790 lei (verifică preț actualizat), un preț mic, pentru tehnologiile pe care le oferă. Chiar dacă nu beneficiază de funcții Smart, televizorul reușește să ofere utilizatorului o întreagă serie de activități distractive.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului atrage prin aspectul plat și, mai ales, prin ecranul mare încadrat de o ramă subțire. Carcasa este alcătuită din plastic cu inserții metalice și are culoarea antracit (gri închis). Televizorul se fixează prin intermediul a două picioare situate lateral. Având dimensiunile de 960 x 566.5 x 54.5 mm și greutatea de 10 kg, televizorul este ușor de mutat și de transportat.

Poze cu televizorul 3D LG 42LB6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 106 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Calitatea principală a ecranului este tehnologia IPS care îi oferă atât rezistență și durată lungă de viață, cât și culori vibrante și unghiuri bune de vizibilitate. Tehnologia Triple XD Engine contribuie la calitatea imaginilor prin performanța oferită în privința redării fidele a culorilor într-un contrast ridicat. În același timp, tehnologia asigură o claritate superioară a imaginilor. Imaginile în mișcare vor fi redate la fel de clar ca și celelalte. Nu în ultimul rând, imaginile vor fi curățate de zgomot (așa numita granulație) prin funcția Active Noise Reduction.

Utilizatorul are la îndemână o serie întreagă de opțiuni de ajustare în detaliu a imaginilor prin funcția Picture Wizard III.  În acest mod, de fiecare dată experiența de vizionare va fi pe măsura așteptărilor sale. Televizorul are certificare DivX și poate reda videoclipuri DivX la calitate 1080p HD.

Tehnologia 3D integrată oferă o experiență spectaculoasă, televizorul fiind certificat pentru imaginile 3D luminoase și lipsa efectului de fluctuație. Prin urmare, imaginile sunt blânde cu ochii, iar datorită preciziei ridicate par să fie reale și să iasă din ecran. Televizorul oferă și posibilitatea conversiei din 2D în 3D. Pachetul include ochelari 3D oferiți ca accesorii.

Sistemul audio este unul calitativ și este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Sunetul are efect tridimensional și cade de sus în jos. Prin funcția Smart Sound sunetul este ajustat în funcție de tipul de conținut urmărit, astfel încât experiența să fie una cât mai fidelă. Televizorul dispune de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

La nivelul conectivității, televizorul oferă la nivel minimal conectarea la orice dispozitiv. Astfel, există un port HDMI, unul USB, unul component și unul video composite. Televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD, la console de jocuri PlayStation, XBOX sau Wii, la PC-uri și laptopuri și, după cum spuneam și mai devreme, poate reda conținut audio și video direct de pe un stick USB sau HDD extern. Fotografiile și videoclipurile din vacanță se vor vedea impecabil pe ecranul televizorului. Nu în ultimul rând, televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 și permite, prin urmare, vizionarea de programe digitale fără a mai fi nevoie de un receiver.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • 3D,
  • HDMI,
  • Full HD

Contra:

  • nu este Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LB6200 este un televizor cu o diagonală suficient de mare, pentru ca utilizatorul să se poată delecta cu tehnologia tridimensională, în compania celor dragi.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.