LG 42LB5820 – televizorul LED deștept

LG este un producător renumit pe piața televizoarelor hi-tech, iar atunci când a lansat seria de televizoare smart a avut grijă ca acestea să devină la fel de renumite printre utilizatori precum precedentele. Modelul LG 42LB5820 este un televizor cu multiple funcții asociate unor imagini de calitate care, în plus, are și un preț bun. Prețul pentru modelul LG este de aproximativ 1930 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îl face destul de atractiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului se remarcă prin aspectul perfect plat și subțire. Carcasa televizorului este gri, iar rama care încadrează ecranul este extrem de subțire, sporind vizibilitatea. Pentru fixare, producătorul a optat pentru două picioare metalice, în locul unui stand clasic dreptunghiular, din plastic.

Dimensiunile de 961 x 567 x 55.5 mm și greutatea de doar 9.5 kg fac televizorul ușor de transportat. În plus, după mutare sau bruscare ecranul cu IPS își va reveni mult mai repede la starea normală de funcționare datorită aranjamentului LCD orizontal.

Poze cu televizorul Smart LG 42LB5820

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 106 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au o calitate superioară, culorile fiind vii, iar contrastul foarte  ridicat. Tehnologia IPS reduce efectul de distorsionare și oferă culori la fel de consistente, indiferent de unghiul de vizualizare. De altfel, unghiurile de vizualizare sunt foarte generoase, utilizatorul putând urmări emisiunile și filmele preferate din orice poziție.

Cu ajutorul funcției Time Machine 2, utilizatorul poate înregistra și urmări emisiunile preferate oricând dorește. Tehnologia Triple XD Engine asigură performanțele înalte ale imaginilor, contribuind la procesarea culorilor, contrastului și clarității chiar și în cazul imaginilor în mișcare.

Cu ajutorul funcției Picture Wizard III utilizatorul poate ajusta imaginile după bunul plac, putând seta în cel mai mic detaliu nivelul de negru sau de culoare, nuanța sau luminozitatea.

Televizoarele LG 42LB5820 au certificare DivX și pot reda videoclipuri DivX la calitate 1080p HD. Pentru o experiență de cinema, funcția Real Cinema 24p va ajusta perfect imaginea.

Sunetul este foarte clar și este asigurat de tehnologia Dolby Digital dts 2.0. Datorită funcției Virtual Surround Plus, sunetului îi va fi adăugat un efect de sus în jos, oferind senzația că sunetul provine din tavan. Funcția Clear Voice II recunoaște automat și măreşte volumul vocilor din filme si emisiuni, astfel încât să se remarce față de sunetele de fundal. În plus, modul Smart Sound se adaptează diferitelor tipuri de conținut și activități desfășurate cu ajutorul televizorului și adaptează sunetul astfel încât experiența să fie una cât mai realistă.

În ceea ce privește dotările smart, televizorul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablu. Utilizatorul poate naviga pe internet, urmări filme și seriale online sau rula aplicații direct pe televizor. Datorită platformei LG Cloud, utilizatorul poate accesa conținutul de pe televizor de oriunde, iar prin funcția Smart Share poate distribui sau reda conținut de pe alte dispozitive, precum smartphone-ul sau tableta.

Pentru  a face mai ușoară căutarea de conținut, televizorul oferă liste de sugestii în funcție de termenii de căutare introduși prin funcția de Căutare Universală.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB  și câte o intrare de component și video composite. Prin urmare, televizorul se poate conecta la orice tip de player, consolă de jocuri, stick de memorie sau HDD extern. Televizorul are un consum de 52 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design futurist,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • diagonală de 106 cm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Beneficiind de imagine de calitate și numeroase funcții smart, televizorul LG 42LB5820 este o opțiune perfectă pentru întreaga familie.

User Rating: 4.15 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.