LG 42LB5610 – televizorul Full HD cu ecran generos

Pentru televizoarele Full HD dimensiunea ecranului și calitatea acestuia reprezintă aspectele cele mai importante. Modelul LG 42LB5610 se prezintă bine sub ambele aspecte, meritând atenția celor care își caută un televizor nou și își doresc un nivel de calitate Full HD. Prețul său este de aproximativ 1670 lei (verifică preț actualizat). Preţul este unul bun dacă avem în vedere tehnologiile performante de la baza ecranului şi faptul că acesta are dimensiuni destul de generoase.  Deşi la un preț asemănător se pot găsi pe piață şi modele cu funcții Smart sau 3D, acestea au dimensiuni mai mici. Modelul de faţă este ideal pentru cei care îşi doresc un televizor de calitate în primul rând pentru imagine şi nu pentru funcţiile Smart.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este unul care pune în valoare ecranul, acesta aflându-se în centrul atenției, iar utilizatorul nefiind distras de niciun alt detaliu. Ecranul este încadrat de o ramă foarte subțire, iar fixarea se face prin intermediul a două picioare plasate lateral. Televizorul are dimensiunile de 961 x 567 x 55.5 mm, fiind ceva mai mare decât media pentru modelele Full HD. Modelul este disponibil pe culoarea antracit (gri închis).

Poze cu televizorul LG 42LB5610

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 106 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul oferă utilizatorului o vizionare la un nou nivel de calitate. Pentru acest lucru, ecranul a fost dotat cu o întreagă serie de tehnologii performante. Tehnologia IPS contribuie la calitatea imaginilor pe diferite niveluri, de la contrast și luminozitate și până la creșterea unghiurilor de vizibilitate. Pentru creșterea clarității imaginilor este folosită tehnologia Triple XD Engine. Tehnologia Motion Clarity Index de 100 Hz asigură faptul că imaginile în mișcare vor fi redate fără blur. Nu în ultimul rând, prin tehnologia Real Cinema 24p, ecranul va opera cu 24 de cadre pe secundă, adică exact cu formatul standard recomandat pentru vizionarea filmelor de la Hollywood.

Prin funcția Time Machine 2, utilizatorul poate înregistra emisiunile pe care nu le poate urmări atunci când sunt difuzate iar, în același timp, poate pune pauză sau poate derula după bunul plac. Această funcție este utilă mai ales în cazul meciurilor când, de multe ori, este necesară reluarea unor anumite faze de joc.

Sistemul audio are o putere de 20W, iar la baza lui se află tehnologia Dolby Digital. Sistemul audio oferă şi el mai multe funcţii, printre care funcția Virtual Surround Plus care adaugă sunetului un efect tridimensional, funcţia Clear Voice 2 care distinge vocile de sunetele de fundal și modul Smart Sound care ajustează setările de sunet în funcție de tipul de conținut vizionat. LG 42LB5610  beneficiază de un player media integrat.

Referitor la conectivitate, televizorul beneficiază de un număr minim de port-uri de fiecare tip, permițând astfel conectarea la mai multe dispozitive. Există astfel un port HDMI, unul USB  și câte o intrare component și video composite. Prin urmare, televizorul se poate conecta la orice sistem audio, player Blu-Ray sau DVD, console de jocuri, PC-uri, laptopuri, HDD-uri externe etc. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • ieftin,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • 106 cm

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LB5610 este un televizor Full HD cu o diagonală puțin peste medie, ce se va potrivi celor ce își doresc un televizor cu un preț rezonabil.

User Rating: 2.83 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.