LG 42LB5500 – un Smart TV accesibil la preț

Doriţi un televizor de nouă generaţie, cu ecran mare, cu culori puternice şi vibrante dar nu vă permiteţi un model de 1000 de euro? Acum banii nu mai sunt o problemă, cu noul LG 42LB5500 puteţi obţine tot ce vă doriţi la uimitorul preţ de nici 2000 lei (verifică preț actualizat),un preţ mic pentru tot ceea ce oferă.

Televizorul LG mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex, Evomag și Flanco.

Din punct de vedere al designului producătorul corean impresionează printr-un design elegant și modern, ce îți va desăvârși aspectul livingului. Rama ce încadrează imaginea este foarte subțire, astfel că îți va crea senzația unei diagonale mult mai mari. Modelul se sprijină pe două picioare destul mici, dar care oferă o stabilitate destul de mare, așa că poți opta să îl amplasezi întocmai așa cum este sau poți alege să îl montezi pe un suport de perete, ce îți permite o înclinare verticală.

Poze cu televizorul Smart LG 42LB5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul LG 42LB5500 este un model nou, din 2014, dimensiunea monitorului e de 106 centimetri, rezoluţie Full HD 1080p, sistem de sunet puternic, vibrant prin cele două difuzoare de 10 watt, ecran cu tehnologie IPS prin care culorile prind viaţă, oferă luminozitate şi claritate la cele mai înalte standarde. Tot datorită tehnologiei LG IPS o să va bucuraţi de mai multă regularitate şi uniformitate de culoare, fără supra saturare, fără dureri de cap şi ochi obosiţi chiar dacă petreceţi o după-masă întreagă urmărind emisiunile preferate sau o noapte albă cu prietenii în faţa jocurilor video. Contrastul şi luminozitatea este invariabilă astfel că imaginea îşi păstrează calitatea excepţională din orice unghi vă uitaţi. Fie că staţi în picioare, aşezaţi sau culcaţi, ecranul are maximă vizibilitate (178 ° orizontal şi 178 ° vertical) din faţă, lateral şi jos.Televizoarele cu ecran IPS sunt superioare faţă de monitoarele convenţionale, în claritatea imaginilor care prezintă deseori bruiaje în timpul mişcărilor rapide, însă acest model are o structură avansată cu cristale lichide, iar prin tehnologia IPS poate genera imagini clare, fără distorsiuni în cazul mişcărilor rapide.

Caracteristicile superioare de imagine:
*Triple XD Engine (este o tehnologie proprie a televizoarelor LG, prin care asigură o imagine cu culori reale, vibrante, strălucitoare)
*Active Noise Reduction (reduce automat bruiajul)
*Dynamic Clear White ( „negru” şi „alb” se vede mult mai bine)
*Dynamic Color Enhancer (oferă o reproducere superioară a culorilor)
*Picture Wizard III (puteţi regla manual contrastul, luminozitatea, culorile, saturaţia etc)
*Dolby Digital (prin care pot fi controlate până la şase canale de sunet care se desfăşoară pe întregul spectrul sonor)
Cu televizorul LG 42LB5500 puteţi transferă fişiere mai uşor că niciodată cu Smart Share ™

Îl puteţi conecta la numeroase dispozitive, cum ar fi PC-ul, tableta sau smartphone-ul, pentru a transfera conţinutul dumneavoastră preferat. Puteţi juca şi transfera filme, fotografii şi muzică de pe dispozitive externe wireless la televizorul cu ecran mult mai mare, cu LG Smart Share ™ selectând una dintre mai multe opţiuni de funcţii disponibile. Puteţi descărca, de asemenea, app gratuite LG (Android şi iOS) pe care să le accesaţi apoi direct de pe televizor. Un alt atu al televizorului LG 42LB5500 este rezistenţa mare pe termeng lung, este mult mai solid decât altele de acest gen şi face faţă mult mai bine la şocuri. Iar economisirea inteligenţă a energiei dovedeşte faptul că e eco friendly, un motiv în plus să îl luaţi dacă iubiţi şi protejaţi natura.+n modul Stand By (în care consumă 0 energie) dacă îl programaţi să se oprească automat atunci când nu au fost accesat o anumită perioadă de timp.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • preț decent,
  • Smart TV,
  • HDMI,
  • Full HD,

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie sonorizarea mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LB5500 este un Smart TV din generația nouă, cu un preț accesibil, ce îți oferă cele mai noi funcții implementate de producător.

User Rating: 3.33 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.