LG 42LA641S – efectul de cinema în propriul living

De câțiva ani cinematografele au început să fie luate cu asalt de către iubitorii de filme 3D. Sinceră să fiu oferă o experiență interesantă, în care ai senzația că iei parte la acțiune practic. Dar de ce să ne bucurăm de filme 3D numai la cinematograf? De ce să nu experimentăm aceste momente de relaxare în propriul living? Cu un televizor 3D, ce are o diagonală generoasă, acum putem face lucrul acesta.

Un model interesant în acest sens este și televizorul LG 42LA641S, ce poate fi găsit la prețul de aproximativ 2200 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât decent din punctul meu de vedere, mai cu seamă că deține caracteristici ce pot concura cu modele mult mai scumpe.

Din punct de vedere al designului vorbim de un televizor cu o ramă foarte subțire și un panou destul de îngust, ce creează iluzia unei imagini mult mai mari decât în realitate. Aspectul elegant îl va face să se încadreze perfect într-un living modern. Suportul pe care se sprijină este mai degrabă o ramă, ce are o formă interesantă, dar care oferă stabilitate televizorului. Pentru cei ce nu sunt încântați de acest aspect este bine de știut că acesta poate fi înlăturat și televizorul montat pe un suport de perete.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 42LA641S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul LG este un model ce face parte din gama lansată la începutul anului 2013 de către producătorul corean, prin urmare vă puteți aștepta să fie echipat cu cele mai bune funcții și cele mai noi tehnologii. Este un Smart TV 3 D, mai exact vă oferă posibilitatea să navigați pe internet destul de ușor și de a pătrunde într-o lume tridimensională, ce va da un nou sens filmelor vizualizate.

Are o diagonală destul de mare, de 107 cm și oferă o imagine Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că vă veți putea bucura de claritate și o calitate excepțională. Caracteristicile de imagine Resolution Upscaler (Plus/Basic), Smart Color Gradation, 24p Real Cinema, Mod AV și Picture Wizard II ajută la redarea unor imagini cu un contrast bun, ce oferă culori vii, o rezoluție a conținutului original îmbunătățită și reducerea blurării imaginilor în mișcare.

În ceea ce privește sonorizarea, televizorul LG 42LA641S încorporează 2 boxe ce dezvoltă câte 10 W fiecare, astfel că vă veți bucura de un sunet destul de puternic. Calitățile de sunet sunt susținute de caracteristici precum: DTS, Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Clear Voice II
Smart Sound și Wireless Sound Sync Ready, ce ajută la redarea unui sunet clar, intens, ce amplifică vocile umane, făcându-le mai ușor de auzit printre sunetele de fundal.

Având în vedere că discutăm de un televizor lansat în 2013 este evident că dispune de tuner digital, DVB-T/C/S2, ce ajută la redarea posturilor în format HD, fără a fi nevoiți să plătiți în plus la abonament pentru ele. Pe partea de conectivitate, modelul LG se bucură de o gamă bogată: 3 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, Slot CI, Scart, intrare video composite, intrare component, ieșire audio digitală și bineînțeles wireless. De acum veți putea discuta pe Skype cu persoanele dragi direct de pe televizor. Tot ce va trebui să faceți va fi să vă achiziționați o cameră WEB și o tastatură.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • 3D,
  • Smart TV,
  • HDMI,
  • diagonală generoasă,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 42LA641S este un Smart TV 3D ce produce efectul de cinema în propria locuință, prin urmare distracția poate să înceapă în orice moment.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.