LG 40UF7787 – televizorul 4K metalic

Televizoarele 4K entry-level par să câștige destul de mult teren în perioada actuală, iar cei de la LG profită din plin de tendința mare de trecere la calitatea UHD. Modelul LG 40UF7787 este unul dintre cele mai accesibile din seria 4K a coreenilor pe 2015, apărând ca o invitație directă pentru upgrade. Are un preț de 3499 lei (verifică preț actualizat), concurând direct cu modelele 4K entry ale altor producători, precum și cu modelele Full HD cu ecran mai mare.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului este unul foarte subțire, cei de la LG fiind experți în construirea ecranelor ultra slim. Rama și suportul sunt metalice, oferind un aspect premium. Rama îmbină nuanțe mai deschise de argintiu cu unele de gri închis, fiind în același timp foarte elegantă. Televizorul are dimensiunile de 906 x 524 x 56.7 mm. Suportul este unul nou față de seriile anterioare, îmbinând picioarele laterale cu un schelet plat în partea din față, pentru o susținere mai bună.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 40UF7787

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip Edge LED, ceea ce a contribuit foarte mult și la stabilirea profilului ultra slim. Acesta are o diagonală de 101 cm, fiind destul de mic pentru un model 4K, dar acest lucru scăzând prețul. Imaginile redate au o calitate UHD, fiind de 4 ori mai clare decât în cazul celor Full HD. Rezoluția este de 3840 x 2160 pixeli, iar claritatea este chiar îmbunătățită suplimentar prin intermediul funcției de eliminare a granulației.

În ceea ce privește calitatea culorilor și a contrastului, aceasta este una destul de bună, contrastul stabilindu-se local, prin intermediul tehnologiei Micro Pixel Control, iar culorile fiind îmbunătățite cu ajutorul funcției Natural Color. Procesarea imaginilor se face cu tehnologiile Tru ULTRA HD Engine și Triple XD Engine, acesta asigurând un echilibru general între caracteristici.

Pe partea smart întâlnim interfața webOS 2.0 care se prezintă mult mai fluid decât era deja. Meniul este simplificat și oferă posibilitatea comutării imediate între conținutul online și cel TV. În același timp, YouTube, Facebook sau browserul se află la doar un click distanță, iar jocurile rulează fără lag și fără să se blocheze. Acest lucru se datorează procesorului Quad Core care a devenit noul standard pentru funcțiile smart din 2015.

Televizoarele LG se remarcă în fața celorlalte prin atenția specială acordată sunetului. Astfel, modelele noi sunt dotate cu sisteme audio cu putere superioară, în cazul de față aceasta atingând valoarea de 35 W. Sistemul este dotat cu subwoofer și are la bază tehnologiile DTS Sound și Dolby Digital.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port LAN și intrări Scart și component, iar, în ceea ce priveşte conexiunea la internet, aceasta se poate stabili și wireless.

Modelul LG este un televizor foarte atractiv pentru cei care vor să facă trecerea la calitatea 4K și au un buget mai redus. Funcțiile oferite au un raport bun de calitate și vor ocupa cu succes rolul de a asigura divertismentul pentru întreaga familie.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Imagini de calitate 4K atractive
  • Interfața webOS 2.0
  • Sunet de calitate superioară
  • Conectivitate extinsă

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.9
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere Smart UHD

LG 40UF7787 este un Smart TV Ultra HD, cu un preț accesibil, ce îți asigură clipele de relaxare dorite în schimbul unui preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: 2.18 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.