LG 40UF7727 – televizorul care pune ultra în tot

LG 40UF7727 este un model lansat de LG în 2015 pe piața televizoarelor 4K entry-level. Modelul se prezintă foarte bine în fața competiției, aducând upgrade-uri importante pe toate nivelele și păstrând în același timp un preț foarte bun. Are un preț de 3499 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai ieftine modele UHD. Dotările oferite sunt însă foarte atractive, iar pe alocuri ating chiar o calitate premium.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul este unul Dual Metal, rama și suportul fiind prevăzute cu finisaje metalice în două culori, respectiv nuanțe diferite de gri. Televizorul este unul ultra slim, având un profil foarte subțire. De asemenea, rama este la fel de subțire, punând în evidență ecranul și nedistrăgându-ți atenția de la vizionare. Suportul sub formă de picioare laterale oferă un echilibru bun, modelul având dimensiunile de 906 x 524 x 56.7 mm.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 40UF7727

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum era de așteptat, pentru a se încadra într-un preț mai mic, televizorul a fost dotat cu un ecran cu o diagonală de 101 cm. Acest lucru scade destul de mult din calitatea experienței 4K, păstrând însă un avantaj vizibil față de modelele Full HD. Imaginile sunt foarte clare, având o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Claritatea este însoțită de un contrast local ridicat stabilit prin tehnologia Micro Pixel Control care asigură redarea tonurilor celor mai întunecate de negru și a celor mai strălucitoare de alb.

Calitatea tonurilor de negru salvează destul de mult din calitatea generală a imaginilor, aceasta influențând și culorile, acestea fiind astfel mai profunde și mai intense. Ecranul beneficiază în același timp și de tehnologia HEVC care permite rularea fișierelor video 4K la 60 de cadre pe secundă. Prin urmare, mișcarea este redată detaliat, fiecare cadru fiind pus în evidență.

Sunetul are o putere de 35 W și prezintă o calitate superioară chiar și multor modele mai scumpe. Te vei putea bucura astfel de efecte audio mai spectaculoase, care să facă vizionarea mai interactivă.

Funcțiile smart sunt adaptate la 2015, așa că întâlnim interfața webOS 2.0 care susține o experiență de utilizare mult mai confortabilă. Găsești astfel la un click distanță toate tipurile de conținut dorit și la fel de ușor poți jongla între aplicații. Funcția Launcher te scutește de întoarcerea permanentă pe pagina Home, putând accesa conținutul dorit de oriunde. La baza funcțiilor smart se află un procesor Quad Core, experiența online fiind astfel mult mai rapidă și mai eficientă. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless, iar pentru control ai la dispoziție telecomanda Magic Remote care funcționează la fel ca un mouse.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări Scart și component. Există de asemenea funcții speciale pentru conectarea altor dispozitive smart de tipul tabletelor și smartphone-urilor în vederea preluării de conținut de pe acestea. Tunerul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 face posibilă redarea canalelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Modelul este un televizor nou, din 2015, care aduce calitatea 4K mai aproape de utilizatori. Dotările sale îl fac foarte atractiv, acesta având un design ultra slim, imagini ultra HD și sunet ultra surround.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Ecran 4K cu tehnologii avansate
  • Sunet de calitate superioară
  • Interfața webOS 2.0

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 9.3
Conectivitate - 9

9

O alegere Smart UHD

LG 40UF7727 este un Smart TV UHD, cu yn design plăcut și o diagonală de 101 cm, ce îți asigură un raport calitate-preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.