LG 40LF630V – televizorul Full HD generos la preț bun

Pe o piață 2015 în care prețurile pentru modelele Full HD au crescut destul de mult, e o adevărată gură de aer proaspăt să găsești televizoare cu ecrane de dimensiuni mai mari care să aibă în același timp funcții smart atractive și un preț bun. Pentru cei de la LG, o porție de aer proaspăt este adusă de modelul LG 40LF630V. Are un preț de aproximativ 2499 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Televizorul are un design care respectă liniile LG, fiind cu adevărat subțire și provocând serios raportul dimensiuni-grosime. Modelul are astfel dimensiunile de 911 x 528 x 55.3 mm, cu rama la fel de subțire și un finisaj metalic, oferind un aspect general foarte elegant. Suportul este unul clasic, fiind dintr-o bucată și având talpa plată pentru o stabilitate maximă.

Poze cu televizorul Smart

LG 40LF630V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul Edge LED are o diagonală de 101 cm, care reușește să pună în evidență calitatea Full HD. Imaginile sunt foarte clare și redate la o scară destul de mare, acestea având o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și sunt procesate prin intermediul tehnologiei Triple XD Engine. Ecranul beneficiază de funcția Active Noise Reduction pentru reducerea granulației, ceea ce crește și mai mult claritatea. În același timp, există tehnologii de îmbunătățire a culorilor și a contrastului. Pentru redarea cadrelor în mișcare este disponibilă tehnologia Motion Eye Care, aceasta evidențiind fiecare cadru și aducând la lumină detalii ascunse.

Sistemul audio are o putere de 20 W și este asigurat de tehnologiile DTS Sound și Dolby Digital. Există mai multe opțiuni de personalizare a sunetului, precum și funcții de creștere a clarității vocilor în cazul filmelor și codecuri. Sistemul Wireless Sound Sync permite conectarea la un sistem audio extern LG fără a mai fi nevoie de cablu.

Pe partea smart întâlnim interfața webOS foarte prietenoasă și rapidă. Navigarea online este fluidă, iar aplicațiile rulează fără lag. Pentru a economisi timp, nu mai este necesar să te întorci mereu pe pagina Home, funcția Launcher permițând accesarea conținutului dorit de oriunde. De asemenea, hub-ul Smart Share îți permite să distribui ușor conținut pe celelalte dispozitive smart din casă, cu atât mai mult cu cât modelul beneficiază de Wi-Fi integrat și se poate conecta la internet și prin cablu.

În partea din spate a televizorul vei găsi conectorii. Astfel, ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări  Scart și component. Există de asemenea un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 care face posibilă redarea canalelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Modelul LG este un televizor Full HD care reușește să își păstreze un preț bun, în ciuda randamentului ridicat oferit. Modelul este unul echilibrat, oferind atât imagini de calitate, cât și funcții smart atractive și posibilități multiple de asociere a unor dispozitive externe. Alegerea este una foarte inspirată pentru persoanele care vor să facă trecerea la experiența smart.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Ecran Full HD generos
  • Tehnologii atractive de imagine
  • Sunet de calitate
  • Interfața webOS
  • Conectivitate ridicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 9
Conectivitate - 8.6

8.8

O alegere Smart

LG 40LF630V este un model Smart, din gama cea mai recentă a producătorului, ce surprinde în mode plăcut printr-un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.