LG 32LN570R – un Smart TV accesibil la preț

Smart TV-urile au acaparat piața în ultimii ani și tot mai mulți am ajuns să ne dorim televizoare interactive, care să ne ofere acele clipe de relaxare după care tânjim fiecare dintre noi atunci când încheiem o zi obositoare de lucru. Dacă până acum un an cu greu te puteai atinge de un televizor Smart, iată că a venit și momentul în care să ne putem achiziționa un astfel de model pe bani mai puțini. Unul dintre aceste modele este și televizorul LG 32LN570R, ce vine la un preț de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent pentru ceea ce oferă.

Din punct de vedere al designului vorbim de un televizor elegant, cu o ramă foarte subțire, dar și un panou îngust, ideal pentru o sufragerie obișnuită. Suportul pe care se sprijină este în formă de trapez și oferă o stabilitate destul de bună, dar pentru cei ce nu sunt încântați de acest aspect, există oricând și varianta demontării lui și suspendarea modelului pe un suport de perete. Cântărește numai 7 kg, ceea ce înseamnă că îl veți putea muta destul de ușor în cazul în care vreți să faceți mici modificări prin casă.

Poze cu televizorul Smart LG 32LN570R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul LG  este un Smart TV ce face parte din gama 2013 a producătorului corean, ceea ce înseamnă funcții noi și o groază de aplicații compatibile fiecărui membru al familiei. Are o diagonală de 81 de cm, iar calitatea imaginii HD, este susținută de caracteristicile: Mod AV, Resolution Upscaler (Plus/Basic), 24p Real Cinema, Picture Wizard II, Smart Color Gradation și MCI 100, ce asigură claritatea imaginii în mișcare, cromatică plăcută și un contrast bun.

Pe partea de sonorizare, modelul LG încorporează 2 difuzoare ce dezvoltă câte 10 W fiecare și datorită caracteristicilor Clear Voice II, DTS, Wireless Sound Sync Ready (disponibil cu magic remote dongle), Virtual Surround Plus, Mono / Stereo / Dual (MTS/SAP), Mod Smart Sound și Decodor Dolby Digital, vă veți putea delecta un sunet clar și intens chiar și atunci când volumul este mai tare.

Având în vedere că discutăm de un televizor ce face parte din cea mai recentă gamă a producătorului, este evident că dispune de tuner digital, un model DVB-T/C/S2, ce vă ajută să vezionați canalele în format HD, fără să fiți nevoiți să obtați pentru un abonament digital. Este bine de știut că Smart TV-ul LG dispune și de player multimedia integrat, ce este ideal pentru cei ce vor să își înregistreze anumite emisiuni sau meciuri.

Pe partea de conectivitate veți oberva că deși modelul nu este unul scump, totuși dispune de cam tot ceea ce veți întâlni și la televizoarele mai scumpe: 3 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, minijack căști, intrare video, intrare component, Slot CI și bineînțeles Wireless Ready, pentru care veți avea nevoie de un adaptor în cazul în care aveți un router prin casă. Faptul că este un Smart TV presupune că veți putea naviga pe internet fără nici o problemă, de acum vă veți putea delecta cu videoclipurile preferate pe Youtube sau de ce nu veți putea încerca rețelele de socializare pentru a vă pune la punct cu noutățile.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • imagine şi sunet impecabile,
  • Smart TV,
  • preț accesibil

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 32LN570R este un Smart TV de 81 cm, ce oferă cele mai noi funcții și aplicații, raportate la un preț destul de accesibil pentru orice utilizator.

User Rating: 1.83 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.