Review LG 32LH570U – un TV Smart ieftin

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Imagine - 8.5
Conectivitate - 8.6

8.4

O alegere Smart

LG 32LH570U este o alegere Smart accesibilă, potrivită pentru cei cu un buget mic și pretenții nu foarte mari în ceea ce privețște rezoluția.

Verdictul Gadget-Review.ro
User Rating: 3.45 ( 1 votes)

Ne plac device-urile Smart, iar asta se vede cu ochiul liber. Televizoarele Smart sunt un ”must have” pentru cei ca noi, care iubesc tehnologia, însă nu toți ne permitem să alocăm sume prea mari pentru aceste device-uri. De aceea LG ne propune o variantă ceva mai accesibilă. Este vorba despre LG 32LH570U, un model pe care îl găsești în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1199 lei(verifică preț actualizat).Bineînțeles că pentru un preț atât de bun s-a făcut și un compromis, și anume rezoluția. TV-ul beneficiază de o rezoluție HD, dar pentru cei ce consideră că este mai important ca device-ul să fie Smart, eu zic că modelul coreenilor merită luat în calcul.

Are un design Slim, elegant, întocmai cum te aștepți să fie un TV în prezent. Este realizat dintr-un plastic ce pare a fi foarte calitativ. Rama are o nuanță de gri șobolan și imită metalul destul de bine. În partea de jos se poate vedea discret și logo-ul producătorului.

Dimensiunile sale sunt de 734 x 474 x 172 mm și cântărește 4,7 kg. Asta înseamnă că îl poți monta de unul singur și poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta la nevoie. Vine la pachet cu două piciorușe din plastic, ce nu ies prea tare în evidență, iar acest aspect îmi place foarte tare. Bineînțeles, oferă și compatibilitate VESA, în cazul în care îți dorești să îl montezi pe un suport TV de perete.

Poze cu LG 32LH570U

LG 32LH570U

Verifică în magazin

Specificații tehnice

Televizorul face parte din gama lansată de producător în 2016, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii. Este un Smart TV cu Wi-Fi integrat, însă pentru un streaming fără întreruperi eu recomand rețeaua cablată. Desigur, asta doar în cazul în care nu te deranjează încă un fir întins în spate.

Are un procesor Dual Core și rulează sistemul de operare webOS, cu o interfață friendly, ușor de utilizat, pentru o navigare super ușoară prin meniu. Mie una îmi place foarte mult webOS. Mi se pare a fi platforma cea mai simplă de utilizat. ”Keep it simple!” Bara de meniu apare în partea inferioară a ecranului în momentul în care accesezi butonul de Home.

Televizorul are o diagonală de 81 cm și o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt destul de bune, însă având în vedere că tindem către ecrane cu cât mai mulți pixeli, cu siguranță mi-ar fi plăcut ca modelul să aibă o rezoluție Full HD.

Nici în ceea ce privește sunetul, nu putem spune că impresionează, are două ieșiri a câte 6W fiecare, dar așa cum spuneam mai sus, vorbim de un TV Smart pentru bugete mici, ceea ce înseamnă că și pretențiile trebuie să fie pe măsură.

Pe spate se găsește toată partea de conectică încorporată. Iată cu ce este dotat modelul coreenilor: o ieșire audio digitală, un port USB 2.0, o intrare component, 2 porturi HDMI(îți permit conectarea a două device-uri în mod simultan) și Slot-ul CI+.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț accesibil,
  • Smart TV

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.