LG 32LH530V – un TV Full HD pentru camera copilului

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.3

8.7

O alegere inspirată

LG 32LH530V este un televizor Non Smart, ce se va potrivi perfect mai ales în camera copilului. Vine cu câteva joculețe distractive, ce îl vor captiva pe cel mic.

Vezi în magazin
User Rating: 3.65 ( 1 votes)

Televizorul în camera copilului sau nu? Și dacă da, atunci ce model? Mulți părinți se confruntă cu aceste dileme. Dacă până acum ceva ani, era destul de periculos să îl lași pe cel mic să se apropie prea mult de ecranul televizorului ”că își strica vederea”, iată că în prezent, lucrurile nu mai stau chiar așa. Tehnologia a avansat atât de mult, încât vederea nu ne mai este atât de ușor afectată de televizor, chiar și în cazul în care ne apropiem destul de mult de ecran.

În plus cei de la LG ne propun un model pentru copii, cu jocuri interesante pentru prichindei. Este vorba despre LG 32LH530V, ce poate fi găsit în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 999 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de accesibil zic eu, ținând cont că vorbim de un model lansat în 2016. Și dacă tot spuneam mai devreme că are și jocuri pentru copii, ei bine, televizorul vine la pachet cu un gamepad LG AN-GR700 compatibil.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Evomag, Cel și Altex.

Modelul coreenilor este unul foarte elegant, cu o ramă din plastic, foarte îngustă și un panou cu o grosime de aproximativ 5 cm. Modelul se sprijină pe două suporturi discrete, ce se montează înspre exterior. Asta înseamnă că vei avea nevoie de o comodă TV de dimensiuni ceva mai mari pentru a așeza televizorul sau poți opta pentru varianta suportului TV de perete. Este un televizor ușor, cântărește numai 5,5 kg și are dimensiunile de 733 x 483 x 170 mm, ceea ce înseamnă că îl poți monta și singur.

Poze cu LG 32LH530V

LG 32LH530V

Verifică în magazin

Specificații tehnice

Televizorul are o diagonală de 80 cm și este un Non Smart TV, iar asta este lesne de înțeles de ce. Ca orice părinte, cred că îți dorești să deții un oarecare control asupra a ceea ce poate viziona copilul tău. Și totuși, în cazul în care consideri că un Smart TV ar fi potrivit pentru camera copilului tău, este bine de știut că îl poți transforma într-unul Smart cu ajutorul unui  Chrome Chast.

Televizorul are o rezoluție Full HD, ceea ce înseamnă de două ori mai mulți pixeli față de cea HD. Modelul coreenilor vine echipat cu tehnologia Triple XD Engine, responsabilă pentru culorile vibrante, pentru contrastul puternic, dar și pentru o claritate mai bună a imaginii. Are o interfață prietenoasă și ușor de navigat prin funcțiile televizorului.

Iar cu telecomanda LG Quick Remote vei controla mult mai ușor jocurile și funcțiile TV-ului și mai mult de atât, te vei putea juca cu prietenii jocuri în sistem multiplayer. Vine cu 3 jocuri preinstalate. Este vorba despre: Paperboy(un labirint în care trebuie să avansezi, urcând scări și ferindu-te de inamici), Soccer Punch(fotbal pentru copii) și Tiny Tanks(un joc cu țănculețe, ce trebuie să elmine inamicul rapid).

Sunetul este suficient de puternic ținând cont că discutăm despre un TV de 80 cm, are 20 W și asigură o sonorizare destul de bună.

Pe spate este încorporată toată partea de conectică, iar aici vei găsi: o intrare USB 2.0, o intrare component, 2 porturi HDMI, Slotul CI+ și SCART pentru nostalgicii ce încă mai au un video pe acasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț accesibil,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.