LG 32LH510B – un TV pentru camera copilului

Când vine vorba de televizor pentru camera copilului alegerea devine și mai grea, însă LG ne propune un model destul de interesant pentru cei mici. Este vorba de LG 32LH510B, un TV cu un preț extrem de accesibil. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 850 lei(verifică preț actualizat), un preț bun, pentru ceea ce oferă.

Din punct de vedere al designului, producătorul ne propune un model elegant, cu finisaje bine realizate. Rama din plastic vine pe o nuanță de gri și imită destul de bine metalul. Nu mă deranjează acest aspect, atâta timp cât vorbim de un preț atât de accesibil. Modelul se sprijină pe un suport format din două picioare în formă de V, ce îi conferă stabilitatea necesară, însă televizorul este compatibil VESA, așa că poate fi montat și pe un suport TV de perete în cazul în care vrei să faci ceva economie de spațiu. Cântărește numai 4,7 kg și are dimensiunile de 734 x 474 x 172 mm așa că nu îți va fi deloc greu să îl montezi. În cutie vei mai găsi pe lângă televizor și un cablu de alimentare, manualul de utilizare și o telecomandă clasică, cu care deja eram familiarizată de la un alt model dintr-o generație mai veche.

Poză cu LG 32LH510B

LG 32LH510B

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul nu este un model Smart, așa că cel mic nu va avea acces la tot felul de resurse care nu ar fi tocmai pe placul tău. Dar dacă totuși la un moment dat consideri că ar fi fost bine ca televizorul să fi fost Smart, ei bine cu un chromecast poți rezolva ușor acest aspect. Ceea ce trebuie să știi este că televizorul vine cu câteva joculețe drăguțe, ce îi vor permite celui mic să se distreze de minune. Pentru o experiență mai confortabilă și un control deplin asupra jocurilor, cel mai indicat ar fi folosirea telecomenzii LG Quick Remote, care de cele mai multe ori este oferită cadou la achiziționarea televizorului.

Modelul LG are o diagonală de 80 cm, ceea ce îl face potrivit pentru dormitorul celor mici. Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli redă imagini clare, bogate în culoare, cu un contrast puternic și luminozitate destul de bună.

Sunetul nu este foarte puternic, avem două ieșiri a câte 6 W fiecare, dar nici nu cred că îți dorești mai mult de atât, având în vedere că este un TV destinat camerei copiilor. Sonorizarea este bună, basul este echilibrat, însă către volum maxim se pierde ușor din claritate.

Pe spate este găzduită toată partea de conectică și avem așa: un port HDMI, o intrare component, o intrare USB 2.0, un Slot CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale criptate și o intrare composite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • preț accesibil
  • jocuri pentru cei mici

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Imagine - 8.1
Conectivitate - 8.2

8.4

O alegere inspirată

LG 32LH510B este un televizor numai bun pentru camera copilului. nu este Smart, dar vine cu câteva joculețe drăguțe preinstalate.

Vezi în magazin
User Rating: 3.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.