LG 32LH500D – un televizor bun pentru bugete mici

Televizorul este mijlocul de divertisment cel mai adesea prezent în locuințele românilor. Fie că urmărim o emisiune, un film bun, un meci important sau pur și simplu îl lăsăm pornit în timp ce trebăluim prin casă, televizorul este pornit aproape zilnic. Însă nu toți avem nevoie de televizoare dotate cu cele mai noi tehnologii. Pentru unii dintre noi sunt suficiente chiar și cele ce îndeplinesc caracteristicile esențiale ale unui TV. LG 32LH500D este unul dintre aceste modele, ce poate fi găsit în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 779 lei(verifică preț actualizat). Prețul este cât se poate de decent având în vedere brandul despre care discutăm și diagonala dată.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Televizorul coreenilor se bucură de un design plăcut, ramă Ultra Slim, finisaje bine realizate, un suport format din două picioare discrete. E adevărat nu excelează la acest capitol, însă nici nu aș putea spune că dezamăgește. Dimensiunile televizorului sunt de 727,1 x 428,8 x 179,5 cm, fără stand și cântărește doar 5 kg. Asta înseamnă că îl vei putea monta cu ușurință de unul singur. Nici consumul nu este de speriat, 33W putere consumată. În cazul în care cele două picioare pe care se sprijină nu sunt pe placul tău, nicio problemă, poți opta pentru montarea televizorului pe un suport TV de perete. În cutie vei primi și o telecomandă clasică evident, cu care te vei familiariza rapid.

Poze cu LG 32LH500D

32LH500D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de un model NonSmart, din generația 2016, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii. Faptul că nu este Smart, ar putea fi un avantaj pentru părinții care se gândesc să monteze un TV în camera copilului. În felul acesta te asiguri că deții oarecum controlul asupra a ceea ce urmărește micuțul tău. Și dacă totuși îți dorești neapărat să îl transformi într-un Smart TV, nicio problemă, poți face asta destul de ușor, folosind un chromecast.

Televizorul are o diagonală de 80 cm, ceea ce îl recomandă mai degrabă pentru un dormitor sau pentru un birou. Dacă totuși ești încântat de specificațiile televizorului, dar îți dorești o diagonală mai generoasă, modelul acesta este disponibil și pe diagonala de 108 cm, la prețul de aproximativ 1299 lei. Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli și redă imagini destul de calitative. Recunosc mi-ar fi plcăcut să aibă o rezoluție Full HD, dar la prețul dat nu putem avea foarte mari pretenții.

Sonorizarea este decentă, avem două ieșiri a câte 6W fiecare. Sunetul este destul de bun, basul este echilibrat. Mi-ar fi plăcut totuși o sonorizare ceva mai puternică.

Pe spate este încorporată toată partea de conectică, iar aici vom găsi: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare component, Slot-ul CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale criptate și o intrare Scart, dacă încă mai ții pe acasă legendarul video cu casete.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil
  • design Ultra Slim
  • imagine bună

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.9
Imagine - 7.3
Conectivitate - 7.6

7.6

O alegere inspirată

LG 32LH500D este un televizor Non Smart cu o diagonală de 80 cm, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.