LG 32LF650V – televizorul cu toate funcțiile

LG 32LF650V este un televizor care îți va schimba experiența de vizionare TV prin funcțiile sale diverse și prezența elegantă, totul la un preț atractiv. Televizorul are un preț de aproximativ 2299 lei (verifică preț actualizat), un preț datorat pachetului de funcții complete de divertisment incluse. Raportul calitate-preț este unul bun, în ciuda faptului că performanța generală este una obișnuită, care nu impresionează în niciun fel. Pentru acest preț, șansele să găsești o performanță mai bună sunt destul de scăzute.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Modelul are un design cu finisaj foarte elegant. Întrucât avem de-a face cu un model mid-range, carcasa este din plastic, dar aspectul rămâne însă foarte atractiv. Modelul are un finisaj argintiu ce duce cu gândul la seria premium. Televizorul este mai ales subțire, având dimensiunile de 731 x 437 x 54.5 mm, iar ecranul este înconjurat de o ramă ceva mai groasă decât cele cu care ne-am obișnuit în ultima vreme la LG.

Poze cu televizorul Smart 3D

LG 32LF650V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm, încadrându-se în dimensiunile standard pentru modelele Full HD smart, iar imaginile sunt redate la o rezoluție de 1980 x 1080 pixeli și beneficiază de tehnologiile LG mai degrabă entry-level. Întâlnim, așadar, în principal tehnologia de bază Triple XD Engine care face upgrade pe toate nivelele pentru imagini (culoare, contrast, claritate). Imaginile au o calitate bună, dar nu impresionantă.

Din pachetul de funcții incluse fac parte și cele 3D, așa că posibilitățile de vizionare sunt extinse. Filmele 3D în familie vor crește gradul de divertisment, mai ales că ai la dispoziție inclusiv conversia din 2D în 3D. Rezultatele nu sunt, însă, geniale. Din nou, lucrurile sunt ținute la un nivel monoton, fiind totuşi de apreciat însă faptul că pachetul de funcții oferite este unul complet.

Funcțiile smart se mișcă mai bine decât în cazul altor modele din aceeași categorie. Interfața webOS își spune cuvântul, iar accesul la meniu este rapid, conținutul de diferite feluri fiind la fel de ușor de accesat. Interfața este foarte prietenoasă și intuitivă, iar tu vei putea să folosești internetul la fel ca pe orice alt dispozitiv din casă, conexiunea putându-se stabili atât prin cablu, cât și wireless.

Televizorul are un sistem audio de 20 W, puterea standard pentru categoria sa de preț, ceea ce înseamnă că lucrurile se mențin astfel simple până la capăt. Sunetul este asigurat totuși de DTS și Dolby Digital, așa că are o calitate bună.

La nivelul conectivității vei găsi 3 port-uri HDMI, 1 port USB 2.0, 1 port Scart, 1 port component și 1 port audio. Posibilitățile de conectare sunt astfel destul de variate, pornind de la conexiunile video digitale prin HDMI și până la cele VGA sau cele de date. Vei putea asocia astfel orice player Blu-ray sau DVD, console de joc, PC-uri, stick-uri etc. Atunci când conectezi un dispozitiv, apare automat un pop-up care face conectarea mai ușoară.

Modelul vine însoțit de telecomanda numită Magic Remote, o telecomandă adaptată pentru funcțiile smart și diferite tipuri de conținut, putând fi controlată la fel de ușor ca un mouse.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Design atractiv
  • Funcții 3D
  • Funcții smart cu interfață fluidă și prietenoasă
  • Magic Remote

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9.1
Conectivitate - 9.2

9.1

O alegere Smart

LG 32LF650V este un Smart TV 3D, cu o diagonală de 80 cm și o rezoluție Full HD, ce îți asigură o experiență de cinema chiar la tine acasă.

Vezi detalii
User Rating: 3.25 ( 5 votes)

Un comentariu

  1. Da ,foarte bun tv ul ,dar sunt dezamagit de faptul ca este prea mare pentru dormitor,m am cam pacalit alegand asa diagonala de 80cm!in rest este super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.