LG 32LF630V – televizorul smart din 2015

Dacă în 2014 producătorii au păstrat pe piață multe modele din anii precedenți, 2015 pare să înceapă în forță cu serii noi. Ai spune că acestea ar trebui să facă vechile modele să pară depășite, dar în mod surprinzător schimbările sunt destul de reduse. Un model proaspăt pe piață este și LG 32LF630V, acesta fiind un model smart Full HD standard. Are un preț de 1899 lei (verifică preț actualizat), fiind un model nu foarte ieftin. Acesta oferă însă o experiență smart foarte potrivită pentru cei aflați la prima experiență de acest tip, investiția meritându-şi banii datorită posibilităților extinse de divertisment.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul este nou și nu prea pentru LG. Este nou pentru că, în general, modelele LG se fixau pe masă prin intermediul unui set de picioare sau a unui suport-schelet, iar în cazul de față, însă, suportul este unul plat, clasic, semănând cu cele folosite de Samsung. Apoi, rama care încadrează ecranul nu mai este la fel de subțire, părând din nou că producătorii s-au mai uitat în curtea coreenilor. Rama are însă un finisaj argintiu foarte elegant care duce cu gândul la modelele cu ramă metalică. Dimensiunile sunt de 734 x 438 x 55.3 mm, televizorul fiind unul standard pentru Full HD.

Poze cu televizorul Smart

LG 32LF630V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 cm, iar imaginile sunt redate la 1920 x 1080 pixeli, raportul dimensiune-calitate fiind unul echilibrat. Imaginile sunt optimizate și upscalate cu ajutorul tehnologiilor Triple XD Engine, Contents Optimizer, Active Noise Reduction etc. Seria de tehnologii e destul de lungă, rezultatele încadrându-se însă într-un nivel mediu. Imaginile sunt cu adevărat clare față de alte trepte mai joase de calitate, partea de culori rămânând la aprecierea gusturilor fiecăruia. De regulă, culorile LG sunt mai strălucitoare decât cele ale altor branduri.

Dacă experiența de vizionare are un punct slab, acesta este sunetul, sistemul audio având o putere de doar 10 W. Sunetul este, totuși, clar și fără distorsiuni și este asigurat de tehnologiile Dolby Digital și
DTS.

Funcțiile smart reprezintă partea atractivă a televizorului. Modelul este unul potrivit pentru cei aflați la prima experiență smart, interfața fiind una foarte prietenoasă și intuitivă și având o cursivitate destul de bună. Interfața webOS este astfel organizată simplu, putând naviga cu ușurință printre paginile meniului și accesa conținutul dorit. Televizorul oferă asistență continuă de la punerea în funcțiune, mai multe ferestre pop-up apărând în diferite situații. Hub-ul de divertisment Smart Share permite distribuirea rapidă a conținutului pe smartphone sau tabletă, astfel că vei putea să ai aplicațiile preferate și pe televizor. Conexiunea la internet se stabilește prin cablu sau wireless.

La partea conectorilor, lucrurile stau destul de bine, astfel că ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, precum și intrări Scart și component. Vei putea extinde, în felul acesta, posibilitățile de distracție prin asocierea unei console de jocuri, a unui player Blu-ray sau a unui PC. În același timp, poți deschide conținut în diferite formate de pe un stick.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Imagini de calitate bună
  • Funcții smart atractive
  • Conectivitate extinsă

Contra:

  • Sunet slab
  • Design mai puțin atractiv

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.6

8.6

O alegere accesibilă

LG 32LF630V este un Smart TV din cea mai recentă gamă de televizoare lansată de producătorul corean, potrivită pentru încăperile cu dimensiuni nu foarte mari.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.