LG 32LF580V – televizorul ideal pentru o locuinţă modernă

Alegerea unui televizor potrivit pentru fiecare dintre noi este un lucru destul de dificil întrucât piaţa ne oferă foarte multe opţiuni. Plecând de la clasicele televizoare la cele HD şi mai apoi la cele Full HD sau chiar la smart TV avem o gamă pe cât de variată pe atât de complexă şi cu o mulţime de posibilităţi. Astfel, dacă îţi doreşti un televizor care să îţi ofere mai mult decât vizionarea programelor TV obişnuite, să îţi ofere conectivitate cu celelalte dispozitive pe care le deţii sau să îţi ofere printr-o singură apăsare pe buton cele mai noi informaţii în materie de entertainment, atunci LG 32LF580V poate fi o variantă potrivită. Are un preț de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere că discutăm despre un model din gama 2015.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Dacă doreşti să ai mai mult decât un televizor obişnuit în locuinţa ta, atunci alegerea televizorului Smart Led LG este ceea ce cauţi. Trebuie să mai cunoşti că are o greutate de 6.2 kg şi o dimensiune cu stand de 732 x 481 x 207 mm pentru a-i găsi locul potrivit.

De la designul său slim şi carcasa din material de calitate până la standul în forma literei „V”, dispus de o parte şi de alta, precum şi marginile uşor rotunjite, observăm că acest smart TV se potriveşte atât unei încăperi moderne, cât şi uneia clasice datorită culorii gri pe care o are. Diagonala ecranului este de 80 cm, iar rezoluţia acestuia de 1920 x 1080 pixeli oferă imagini de calitate în format Full HD, astfel încât vei beneficia de experienţe inedite la vizionarea filmelor. Caracteristicile superioare de care dispune, precum Triple ED Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction şi 24p Real Cinema îţi aduc în casă o experienţă similară cu cea de la cinema. Pe partea de conexiune trebuie să ştii că are Wi-Fi integrat, dispune de 3 porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, o intrare SCART (RGB), o ieşire audio digitală (optică), RJ-45 şi 2 x RF In.

Poze cu televizorul Smart

LG 32LF580V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe partea audio, beneficiezi de două ieşiri sunet RMS 2 x 10 W, precum şi de caracteristici superioare ale sunetului ce oferă o audiţie bună atunci când asculţi muzică sau vizionezi filme. Dintre aceste caracteristici enumerăm DTS, Decodor Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Smart Sound Mode, Optical Sound Sync.

În ceea ce priveşte cele mai importante funcţii ale acestui smart TV, trebuie să ştii că economiseşte inteligent energia în sensul că presupune controlul luminozităţii atunci când, spre exemplu, asculţi muzică. Senzorul Motion Eco reduce consumul de energie prin reglarea luminozităţii în funcţie de viteza conţinutului redat.

Poţi să transmiţi date multimedia către alte dispozitive smart datorită tehnologiei Content Share. Aceasta permite accesarea şi distribuirea conţinutului de pe dispozitive diferite, indiferent unde te afli şi permite o conectare uşoară la dispozitivele din casă. Toate, inclusiv accesarea celor mai noi surse de divertisment, sunt necesare cu ajutorul contului LG şi al Smart TV-ului.

De asemenea, poţi viziona ceea ce deţii pe televizor oriunde şi oricând, fie că vorbim de fişiere video, audio sau foto de pe telefonul tău smart sau de pe tabletă. Acest lucru este posibil cu ajutorul serviciului special LG Cloud. În cazul în care te întrebi cum anume vei controla sursele de divertisment de pe TV, îţi spunem că noua telecomandă Magic Remote va putea ţine locul unui mouse, dacă vei alege să o achiziţionezi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Preţ accesibil
  • Imagine şi sunet impresionante
  • Smart TV

Contra:

  • Telecomanda Magic Remote nu este inclusa în pachet

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Imagine - 9.1
Conectivitate - 9.3

9.2

O alegere Smart

LG 32LF580V este un Smart TV, ce face parte din generația lansată în 2015, ceea ce înseamnă că vorbim de un model dotat cu cele mai noi tehnologii.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.