LG 32LF561V – televizorul Full HD 3D la preț bun

Televizoarele celor de la LG se bucură de un succes destul de mare pe piață, iar asta pentru că îndeplinesc foarte bine două dintre cerințele principale pentru astfel de aparate: au un design foarte atractiv și imagini de calitate. LG 32LF561V este un model Full HD non-smart din 2015, la un preț bun, ce poate transforma experiența de vizionare de pe televizorul vechi într-una aparte. Are un preț de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat), un preț bun pentru un televizor Full HD. Modelul oferă un pachet complet pe partea video, fiind potrivit pentru orice familie.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Privind mai întâi partea designului, la acest nivel modelul câștigă foarte multe puncte. Televizorul are o construcție metalică, oferind o calitate superioară față de modelele din aceeași categorie de preț. Ceea ce atrage însă și mai mult la design sunt marginile rotunjite și profilul foarte subțire. Atunci când privești televizorul, acesta îți inspiră astfel faptul că ai de-a face cu un aparat ultra modern. Dimensiunile sale sunt de 732 x 437 x 55.5 mm, fiind potrivit pentru un dormitor sau o cameră ceva mai mică. Modelul folosește pentru fixare același sistem folosit și pentru cele din categoriile superioare. Este vorba de setul de picioare laterale care oferă o stabilitate foarte bună. Televizorul are o greutate de 6.2 kg și poate fi fixat și pe perete prin intermediul unui sistem VESA 200 x 200.

Poze cu televizorul

LG 32LF561V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 de pixeli. Diferența de calitate față de vechiul televizor se va simți imediat, mai ales că imaginile sunt foarte clare și au culori vii. Aici intervine, totuși, o discuție legată de gusturi. Dacă ai avut sau mai ai un model LG actual în casă, culorile ți se vor părea probabil familiare și foarte plăcute. Trecerea de la un alt brand îți va cere, însă, ceva timp pentru a te obișnui cu noul sistem de culori.

Deși rezultatele se încadrează categoriei din care face parte, ecranul face eforturi pentru a oferi o experiență de vizionare de calitate. La acest lucru contribuie tehnologia Triple XD Engine care îmbunătățește imaginile, avand efecte asupra constrastului, culorilor și clarității. Mai exact, tehnologia face un fel de upscale, îmbunătățind tonurile și, în același timp, scăzând nivelul de zgomot (granulație). Totodată, ecranul încearcă și reglarea imaginilor în mișcare, şi, deşi rezultatele nu sunt la fel de spectaculoase ca în cazul modelelor mai scumpe, sunt însă vizibile.

Televizorul e dotat cu un sistem audio de 20 W, acesta fiind susținut de tehnologia Dolby Digital
Sistem Surround, iar sunetul oferind astfel impresia că umple camera, ceea ce se dovedește a fi atractiv pentru vizionare.

La nivelul port-urilor, lucrurile stau simplu. Vei găsi port-urile minimale, care să îți asigure însă posibilitatea de a completa experiența. Există, așadar, 1 port USB 2.0 pentru stick-uri, cabluri de telefon, tabletă, camere foto etc și 1 port Scart, 1 port component și 1 port HDMI pentru conexiuni video care să îți permită redarea de conținut pe ecranul mare al televizorului. Poți conecta, de asemenea, și căști, lucru util atunci când te joci la PlayStation sau altă consolă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • rezoluție Full HD,
  • preț decent,
  • Sunet puternic și clar

Contra:

  • nu este un model Smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 8.3
Conectivitate - 8.6

8.5

O alegere inspirată

LG 32LF561V este un televizor ce face parte din gama 2015 a producătorului corean, ce îți asigură imagini clare și vibrante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.