LG 32LF510U – un televizor HD accesibil

Știai că literele ”L” și ”G”, într-un cerc sunt simbolul pentru viitor, tinerețe, umanitate și tehnologie. Imaginea stilizată a unei fețe umane, într-o nuanță de roșu, reprezintă atitudinea prietenoasă a brandului, dar și angajamentul producătorului pentru a oferi ce este mai bun utilizatorului.

Prin urmare nu mă surprinde faptul că televizorul LG 32LF510U arată extrem de bine și încorporează cele mai noi tehnologii. Are un preț de aproximativ 1258 lei(verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc îl poți prinde chiar și la reducere. Totuși, în cazul în care ți-l dorești, dar nu ți-l poți permite, este bine de știut că există și varianta ratelor lunare, de aproximativ 55 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Din punct de vedere al designului, televizorul îmi place, este slim, cu finisaje bine definite și un suport finuț, format din două picioare, ce îi conferă destul de multă stabilitate. Pentru cei dornici de a economisi fiecare centimentru din încăpere, suportul poate fi demontat cu ușurință, în cazul în care consideri că s-ar potrivi mai bine pe un suport TV de perete. Televizorul este realizat dintr-un plastic ce pare destul de calitativ, pe o nuanță de gri închis, combinat cu negru. Modelul cântărește numai 4,7 kg, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de mutat(la nevoie îl poți duce dintr-o cameră în alta fără ajutor) și are dimensiunile de 734 x 474 x 172 mm.

Poze cu LG 32LF510U

LG 32LF510U

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, televizorul LG este un model recomandat în principiu celor ce își doresc un model nou, non-Smart, cu o diagonală suficient de generoasă pentru ca filmele, emisiunile sau meciurile să fie plăcut de urmărit.

Modelul coreenilor are o digonală de 80 cm și a fost lansat în 2015. Diagonala  se potrivește pentru o distanța de minim 2,4m între TV și ochii privitorului, așa că înainte de a-ți achiziționa acest model, nu ar fi rău să verifici dacă varianta aceasta este cea potrivită pentru camera în care va fi montat.

Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli, oferind utilizatorului imagini extrem de bune, cu zgomot de imagine redus, culori naturale și un contrast puternic, aspecte susținute de caracteristicile: Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, dar și altele.

Pe partea de sonorizare, televizorul vine echipat cu două ieșiri a câte 3W. Nu este cel mai puternic model, însă prețul său extrem de accesibil justifică oarecum acest aspect.

Dispune chiar și de un tuner digital DVB-T2, ce îți permite să urmărești canalele în format HD, fără a fi nevoit să optezi pentru un abonament digital, ce ar implica costuri suplimentare.

În ceea ce privește conectivitatea, modelul LG încorporează: un port HDMI, o intrare Scart și Slot CI. Îți oferă chiar și posibilitatea să te delectezi cu câteva jocuri relaxante, precum Bobble Pong, Monster World sau altele.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • preț accesibil,
  • HDMI

Contra:

  • sonorizarea putea fi mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 8.4
Conectivitate - 8.5

8.6

O alegere accesibilă

LG 32LF510U este un televizor cu rezoluție HD, ce se remarcă printr-un preț foarte accesibil, dar și prin designul modern și elegant.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.