LG 32LB5820 – televizorul smart Full HD foarte accesibil

Dacă ești în căutarea unui televizor Smart la un buget redus, ai motive de bucurie pentru că în perioada aceasta poți găsi modele cu dotări chiar performante pentru un preț mic. Un astfel de model este și LG 32LB5820, un televizor care îmbină calitatea superioară a imaginii cu funcții Smart. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de atractiv. Dacă te afli la prima experiență cu un televizor Smart și vrei un model de dimensiuni standard, televizroul LG s-ar putea să îți cadă cu tronc. Punctele tari ale sale sunt ecranul Full HD și conectivitatea ridicată. De partea cealaltă, unii utilizatori ar fi apreciat și mai mult un ecran mai mare sau niște funcții Smart mai avansate, dar aceste lucruri ar fi atras după sine și creșterea prețului.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Televizorul are un design care se remarcă prin culoare și simplitate. Modelul este disponibil pe argintiu. Rama care încadrează ecranul este foarte subțire și are marginile rotunjite. Pentru fixare televizorul folosește două picioare plasate lateral. Televizorul are dimensiunile de 732 x 431 x 55.5 mm și cântărește doar 6.2 kg, fiind ușor de transportat și de mutat.

Poze cu televizorul Smart LG 32LB5820

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala televizorului este una medie pentru un televizor Full HD, de 81 cm. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9 și au o calitate superioară. Acestea se remarcă prin culorile vibrante și contrastul ridicat. Ecranul este de tip IPS, asemeni ecranelor de smartphone sau tabletă.  Prin urmare, ecranul este rezistent și are o durată lungă de viață, în același timp oferind claritate și unghiuri bune de vizualizare. Tehnologia Dynamic Color Enhancer asigură redarea realistă a culorilor, exact așa cum au fost gândite să apară. Pentru redarea imaginilor în mișcare este folosită tehnologia Motion Clarity Index de 100 Hz. Aceasta redă fluid cadrele în mișcare, scoțând în evidență detalii ascunse. Emisiunile sportive, cursele de mașini și filmele de acțiune se vor vedea spectaculos.

În plus, datorită funcției Time Machine 2, vei putea să înregistrezi meciurile sau emisiunile care sunt difuzate la ore neconvenabile și să le vezi atunci când ai timp.

Sistemul audio este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Sunetul are o putere de 20W. Dintre setările de personalizare a sunetului se remarcă funcția Clear Voice 2 care distinge vocile față de sunetele de fundal și funcția Smart Sound care ajustează setările de sunet în funcție de tipul de conținut vizionat.

Datorită chip-urilor pentru conectarea la internet prin Wi-Fi sau rețea și unui procesor avansat, vei putea  să navighezi pe internet, să rulezi aplicații sau să vizionezi filme online, astfel încât să fii mereu la curent cu noutățile. În același timp, vei putea accesa conținut direct de pe Cloud, precum și partaja fișiere media pe alte dispozitive Smart. Interfața televizorului este una prietenoasă și ușor de folosit, oferindu-ți acces rapid la conținut.

În ceea ce privește conectivitatea, LG 32LB5820 dispune de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, unul component și unul video composite. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • HDMI,
  • Smart TV,
  • preț decent,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 32LB5820 este un Smart TV cu o diagonală medie, ce poate fi achiziționat la un preț decent, ceea ce înseamnă că se adresează unui buget rezonabil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.