LG 32LB5700 – un Smart TV accesibil

Smart TV-ul LG 32LB5700 este un model al gamei 2014 de televizoare inteligente fabricate de LG. Televizorul este unul accesibil consumatorilor de tehnologie, cu un ecran de 81 inch, o greutate de 6.2 kg și o tehnologie a  ecranului de tip LED. Acesta poate fi găsit pe piața românească la prețul de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat).

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Design-ul acestui televizor este elegant, foarte subțire, cu rame care înconjoară ecranul, de dimensiuni mici, metalice. Suportul pentru susținere verticală al televizorului este format din două componente amplasate de-o parte și de alta a ecranului, relativ curbate, care oferă siguranță ecranului foarte plat. 

Poze cu televizorul Smart LG 32LB5700

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Această serie a televizoarelor LG nu este cea mai performantă dintre cele fabricate de către această companie, însă standardele utilizatorilor care își doresc un Smart TV în confortul căminului lor pot fi îndeplinite. Televizorul poate fi conectat la internet prin abilitatea Wi-Fi ready sau prin cablu (RJ-45).  Evoluția tehnologiei în direcția utilizării internetului pe orice dispozitiv determină și inginerii LG să optimizeze software-ul în așa fel incât utilizatorul să aibă parte de o experienţă completă, incluzând aplicații, web browser, recunoaștere vocală, împartășire a datelor cu alte dispozitive mobile sau fixe, stocarea datelor in cloud sau controlarea TV-ului de la distanță.

Pe partea de hardware, LG 32LB5700 este dotat cu caracteristici superioare ale boxelor și anume Dolby Digital, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Optical Sound Sync şi Wireless Sound Sync ready. În ceea ce privește imaginea, ecranul de 81 inch are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli şi este dotat cu tehnologia MCI 100, Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Picture Wizard III şi Real Cinema 24p. Suportă conexiuni prin HDMI, USB, SCART, composite și iesire audio optică, având trei porturi HDMI, trei porturi USB versiunea 2.0 și câte o intrare din toate celelalte menționate mai sus.

Modelul dispune de WiFi Direct, SimpLink, DLNA, LG Cloud, Smart Share, Smart World şi o secţiune de My Apps, unde pot fi găsite toate aplicațiile preinstalate sau downloadate în prealabil. Televizorul se poate conecta și prin adaptorul MHL 2.0 pentru a reda imaginea de pe o tabletă sau un smartphone pe ecranul televizorului. Nu lipsesc nici funcțiile responsabile cu economisirea energiei. Ecranul cu tehnologia IPS redă culori vii şi dinamice, iar unghiul de vizualizare foarte larg permite vizionarea din lateral.

LG recomandă acest tip de ecran pentru rezistența și stabilitatea de care a dat dovadă, fiind rezistent la șocuri. Conținutul de calitate creat pentru rezoluții ridicate poate fi vizualizat într-un mod impecabil pe acest tip de ecran și datorită tehnologiei Triple XD Engine. Așa cum era de așteptat, modelul LG oferă posibilitatea de a partaja ecranul și de a vizualiza în același timp un canal oferit de tuner și o imagine oferită de un dispozitiv extern.

LG Smart Share face posibil acest lucru. Experiența de divertisment este îmbogațită și de funcția de căutare de care dispune TV-ul, prin care utilizatorul poate găsi orice aplicație, program sau date prin rostirea unui cuvânt cheie.  Astfel, televizorul de 32 inch este un dispozitiv smart accesibil ca preţ și cu numeroase calități utile în orice cămin.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • HDMI,
  • preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 32LB5700 este un Smart TV din gama nouă a producătorului, ce oferă imagini spectaculoase, dar și un design ultra slim.

User Rating: 3.56 ( 4 votes)

2 comentarii

  1. Salut am ul lg 32lb5700 si vreau sa stiu cum pot scapa de caracteristicile care apar pe ecran cand e la tv cele cu logo si tot ce aresi ce vede . ca sunt stresante

  2. salut, pute-ti sa imi spuneti si mie cum pot sa folosesc functia de soft AP, wi-fi direct, miracast? mentionez ca daca verific reteaua, sau verific stare retea, toate sunt ok, daca dau pe soft Ap, si restul, imi spune ca reteaua fara fir nu este disponibila. Ce trebuie sa setez si unde ca sa le fac utile. TV meu este 32LB5700-ZB. Tv-ul este legat la un router wifi prin RJ45, care primeste semnal prin wifi de la un modem router romtelecom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.