LG 32LB5610 – televizorul Full HD la preț bun

Televizoarele Full HD încep, încet-încet, să devină standardul pe piață, din ce în ce mai mulți utilizatori căutând să facă pasul la o calitate mai mare decât cea HD. Modelul LG 32LB5610 este unul care atrage, în primul rând, prin preț. Dacă ne uităm, însă, și la dotări, acestea sunt chiar decente. Prețul său este de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun dacă avem în vedere calitatea imaginilor și a sunetului. Într-adevăr, dacă utilizatorul mai adaugă câteva sute de lei, își poate achiziționa un televizor Smart de dimensiuni medii, dar și în cazul de față ne aflăm în fața unui raport calitate-preț foarte bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are un design perfect plat, remarcându-se prin ecranul încadrat de o ramă extrem de subțire. Carcasa are culoarea antracitului. Televizorul se fixează prin două picioare plasate lateral. Televizorul are dimensiunile de 732 x 431 x 55.5 mm, dând o notă elegantă pentru orice cameră. Având o greutate de doar 6.2 kg, televizorul este ușor de mutat și de transportat.

Poze cu televizorul LG 32LB5610

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 81 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. În spatele calității imaginilor stă o gamă performantă de tehnologii din 2014. Tehnologia IPS oferă ecranului rezistență, durată lungă de viață, claritate a imaginilor și unghiuri de vizibilitate bune. Tehnologia Triple XD Engine este cea mai nouă de la LG și asigură o procesare avansată a imaginilor, cu rezultate spectaculoase. Cele două tehnologii lucrează împreună cu tehnologia Motion Clarity Index de 100 Hz pentru redarea fidelă a imaginilor în mișcare, fără blur și cu detalii incredibil de mărunte. Emisiunile sportive, filmele de acțiune și cadrele din jocuri se vor vedea la un alt nivel.

Prin intermediul tehnologiei Dynamic Color Enhancer, culorile sunt redate fidel realității, datorită modificării reduse a temperaturii de culoare. Televizoarele LG au certificare DivX și pot reda videoclipuri DivX la calitate 1080p HD.

Sistemul audio este și el unul performant, fiind asigurat de tehnologia Dolby Digital. Ieșirea se face prin două difuzoare cu puterea de 10W. Prin urmare, sunetul este puternic, clar și bogat. Funcția Virtual Surround Plus adaugă sunetului un efect tridimensional, iar funcția Clear Voice 2 evidențiază vocile față de sunetele de fundal. Modul Smart Sound ajustează setările de sunet în funcție de tipul de conținut vizionat, astfel încât emisiunile sportive, filmele sau jocurile să ofere o experiență realistă. LG 32LB5610 beneficiază de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de un număr minimal de port-uri, dar este de apreciat că oferă posibilitatea conectării la majoritatea dispozitivelor. Există astfel un port HDMI, unul USB  și câte o intrare component și video composite. Prin urmare, televizorul se poate conecta la orice tip de player Blu-Ray sau DVD, la console de jocuri, stick-uri de memorie sau PC-uri. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.  Televizorul are un consum de doar 41 W, fiind unul economic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • modern,
  • Full HD,
  • HDMI,
  • preț rezonabil

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 32LB5610 este un televizor cu o diagonală de 81 cm, potrivită unei camere nu foarte mari, dar și unui buzunar mai puțin generos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.