LG 32LB550B – televizorul HD ieftin

În timp ce televizoarele Full HD par să acapareze piața, poți urmări modelele HD ale căror prețuri au scăzut considerabil. Unele modele chiar au dotări foarte atractive. Un astfel de model este și LG 32LB550B. Modelul LG poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun pentru tehnologiile de care dispune. Ecranul IPS oferă imagini de calitate, iar sunetul completează experiența optimă de vizionare. Conectivitatea permite desfășurarea mai multor activități la televizor. Într-adevăr, pentru un preț asemănător poți găsi un model Full HD, dar nici calitatea modelului de față nu poate fi ignorată.

Televizorul LG poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are același design cu modelele Full HD de la LG, fiind foarte plat și având carcasa de culoarea antracitului. Rama care încadrează ecranul este foarte subțire, iar singura pată de culoare este adusă de logo-ul LG plasat pe marginea inferioară a ramei. Televizorul se fixează prin două picioare plasate lateral. Având dimensiunile de 732 x 431 x 55.5 mm, televizorul este unul HD standard. Având o greutate de doar 5.9 kg, televizorul este foarte ușor.

Poze cu televizorul LG 32LB550B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 81 de cm și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Este de remarcat faptul că ecranul dispune de tehnologie IPS, la fel ca modelele Full HD. Tehnologia IPS oferă ecranului claritate, unghiuri generoase de vizibilitate si rezistență. În plus, pentru redarea fluidă a imaginilor în mișcare, ecranul beneficiază de tehnologia Motion Clarity Index de 100 Hz. Cadrele în mișcare vor fi redate fără blur și fără efectul de sacadare. Efectele se vor vedea mai ales asupra emisiunilor sportive și filmelor sau jocurilor de acțiune.

Datorită funcției Active Noise Reduction, ecranul va procesa imaginile și le va curăța de zgomot (granulație), redându-le la un nivel de claritate ridicat. Prin intermediul funcției Dynamic Color Enhancer, culorile vor fi redate exact așa cum au fost gândite să fie văzute.

Cu ajutorul funcției Picture Wizard III, utilizatorul va putea ajusta în detaliu setări ale imaginilor precum luminozitatea, contrastul sau nivelul de culoare. Televizoarele LG au certificare DivX și pot reda videoclipuri DivX la calitate 1080p HD.

Sistemul audio asociat imaginilor este și el calitativ, de acest lucru ocupându-se tehnologia Dolby Digital. Sistemul are o putere de 10W și se remarcă prin claritate. Datorită funcției Virtual Surround Plus, sunetul are un efect tridimensional, iar prin funcția Clear Voice 2 sunt evidențiate vocile față de sunetele de fundal. Nu în ultimul rând, atunci când este activat modul Smart Sound, setările de sunet sunt ajustate automat în funcție de tipul de conținut vizionat. LG 32LB550B beneficiază de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick de memorie.

Conectivitatea televizorului permite utilizatorului să îl folosească alături de orice sistem audio, playere Blu-Ray sau DVD, console de jocuri sau PC-uri.  Sunt disponibile astfel: un port HDMI, unul USB  și câte o intrare component și video composite. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite redarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Televizorul are un consum de doar 37 W, fiind unul economic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • ieftin,
  • HDMI

Contra:

  • sonorizarea putea fi mai puternica
  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 32LB550B este un televizor cu o diagonală medie, potrivit utilizatorilor mai puțin pretențioși, ce își doresc un model fără foarte multe funcții.

User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.