Televizor Smart 3D LED LG 32LA620S

LG este marca coreană ce s-a făcut remarcată în ultima perioadă prin tot mai multe gadgeturi ce utilizează tehnologii de ultimă generaţie. Pe partea de televizoare, pot spune că vine cu o gamă destul de variată, ce include modele pentru toate categoriile de utilizatori. Astăzi am ales să vă vorbesc de modelul LG 32LA620S un televizor cu caracteristici foarte bune, ce se încadrează într-un preţ de aproximativ 1980 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent pentru un Smart TV 3D.

Din punct de vedere al designului, pot spune că televizorul LG 32LA620S se prezintă foarte bine, rama subţire, cu colţuri rotunjite, ce încadrează perfect imaginea televizorului. Televizorul se sprijină pe piciorul cu o formă atipică, ce îi conferă un aer avangardist. Probabil este primul element sesizabil din noua gamă de televizoare LG. 

Poze cu televizorul LG 32LA620S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG 32LA620S  este un Smart TV 3D ce oferă o imagine cu rezoluţie Full HD de 1920 x 1080, într-o diagonală de 81 cm, astfel că vă veţi putea transforma livingul într-o mini sală de cinema ori de câte ori doriţi. Calitatea imaginii este definită de prezenţa tehnologiilor Picture Wizard II(ce oferă culori mult mai vii, mai aproape de cele reale), Triple XD Engine(pentru un contrast şi o claritate mai bună), 24p Real Cinema, MCI Dinamic 100(pentru o claritate mai bună a imaginilor în mişcare),Control Adancime 3D, Viewpoint Control 3D, Corectare Imagine 3D, 3D Sound Zooming, Dual Play ţi Resolution Upscaler.

Experienţa vizuală bogată, intensă şi clară, este îmbunătăţită de cele două difuzoare de 10W, cu caracteristici: Dolby Digital, Virtual Surround Plus şi Clear Voice II, asigurând un divertisment total, atât din punct de vedere vizual, cât şi auditiv. Dispune de serviciul LG Cloud, pentru ca utilizatorul să poată reda conţinutul pe TV oricând doreşte.

Pe partea de conectori, dispune de cei mai importanţi: 3 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI, Slot CI, Scart, o intrare component, intrare video composite, şi un minijack căşti. Puteţi conecta fără nici o problemă consola sau PC-ul în cazul în care vreţi să încercaţi diferite jocuri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV 3D
  • preţ accesibil,
  • design,
  • Full HD,
  • HDMI

Contra:

  • bass-ul nu este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc să aibă propriul cinematograf în living, Smart TV-ul LG 32LA620S este o variantă excelentă, ce promite să vă ofere momente incredibile petrecute în compania celor dragi.

User Rating: 3.82 ( 8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.