LG 29MT45D – televizorul-monitor accesibil

Pentru cei care și-au dorit întotdeauna un monitor de mari dimensiuni care să funcționeze perfect și pe post de televizor sau un televizor care să se încadreze ușor pe birou și să poată fi folosit și pe post de monitor, LG propune modelul LG 29MT45D. Prețul său este de aproximativ 880 lei (verifică preț actualizat), fiind o opțiune foarte atractivă. Raportul calitate-preț este unul excelent. Utilizatorii vor aprecia ecranul HD de mari dimensiuni pentru un monitor, sunetul integrat și conectivitatea ridicată.

Televizorul are un design modern și seamănă, într-adevăr, mai mult cu un monitor datorită formatului. Aspectul este unul plat, iar rama este subțire. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic negru de calitate, singura pată de culoare fiind adusă de logo-ul LG. Suportul televizorului este unul simplu, dreptunghiular și plat. Se remarcă faptul că, față de suporturile standard de monitoare, acesta este mai puțin înalt. Televizorul are dimensiunile de 668.6 x 410 .5 x 65.8 mm.

Poze cu televizorul LG 29MT45D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 72 de cm și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Ecranul reprezintă, de altfel, punctul forte principal al televizorului. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. LED-urile asigură o luminozitate de 250 cd/mp, prin urmare culorile beneficiind de o strălucire continuă și de un contrast bun. Indiferent de conținutul redat (filme HD, internet, jocuri, fotografii etc.), imaginile vor avea o calitate bună și vor părea vii. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, atingând 178 de grade atât pe orizontală, cât și pe verticală. Pentru a oferi o experiență optimă, televizorul dispune de o serie de moduri de vizionare care ajustează setările automat în funcție de conținutul redat. Astfel, sunt disponibile modurile Vivid, Standard, Cinema, Sport, Game și Expert 1. Atât gamerii, cât și utilizatorii obișnuiți, vor aprecia calitatea imaginilor.

Imaginilor HD le este asociat un sunet cu o ieșire de 10W, respectiv prin două difuzoare de 5W. Întrucât televizorul are difuzoare integrate, nu mai sunt necesare boxe exterioare, prin urmare economisindu-se spațiu pe birou. Sunetul este unul de calitate și beneficiază, printre altele, de funcția Virtual Surround care îi oferă un efect plăcut. Televizorul are un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

În ceea ce privește conectivitatea, LG 29MT45D permite conectarea la majoritatea dispozitivelor exterioare, crescând astfel gradul de distracție. Există un port HDMI, unul USB, unul Scart, unul video composite, unul component și o intrare PC. Prin intermediul port-ului HDMI, televizorul se poate conecta la orice player Blu-Ray sau DVD și la console de jocuri. Port-ul USB face posibilă redarea de conținut în diferite formate direct de pe un stick sau un HDD extern. Fotografiile și videoclipurile din vacanță se vor vedea impecabil pe ecranul televizorului.

Port-urile video fac posibilă folosirea televizorului pe post de ecran mai mare pentru o serie de alte dispozitive. Pentru a completa pachetul, televizorul dispune și de un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite vizionarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern. Redarea video se face în sistem PAL și SECAM. Televizorul are un consum de 34W, fiind unul destul de economic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • modern,
  • HDMI,
  • poate fi utilizat și ca monitor

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 29MT45D este un televizor ce poate fi utilizat ca atare sau ca monitor, pentru optimizarea productivității, dar și pentru a economisi spațiu.

User Rating: 3.1 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.