LG 27MT46D-PZ – televizorul ce poate fi utilizat pe post de monitor

Cei de la LG și-au luat în serios rolul de inovatori pe piața de televizoare, așa că, pe lângă modelele Smart și cele cu ecrane impecabile, propun o nouă serie de televizoare 2 în 1. Mai exact, este vorba de seria de televizoare personale care sunt gândite să funcționeze optim atât pe post de televizor, cât și pe post de monitor. Din aceasta serie face parte și LG 27MT46D-PZ. Prețul său este de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că este un dispozitiv 2 în 1 care își îndeplinește fiecare funcție la nivel înalt, prețul este unul pe măsură și își merită banii. Televizorul-monitor este potrivit pentru cei cu un spațiu redus și care vor să se bucure de funcționalitatea ridicată a acestuia. Economia va fi una destul de mare, atât de spațiu, cât și de preț.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

La nivelul designului, televizorul seamănă mai mult cu un monitor, iar acest lucru nu se datorează tocmai dimensiunilor. Televizorul are un design simplu și este alcătuit dintr-un plastic negru lucios. Logo-ul LG se află în partea centrală a ramei de jos, iar în partea stângă a acestuia se găsesc o serie de butoane pentru ajustarea imaginii. Suportul este înalt și oferă o bună stabilitate. Televizorul are dimensiunile cu stand de 641.2 x 489.1 x 213.2 mm și o greutate de 5.3 kg. Aspectul general este al unui monitor mai mare care se poate încadra, în continuare, pe orice birou sau masă.

Poze cu televizorul LG 27MT46D-PZ

 

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 69 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile au, prin urmare, o calitate superioară, fiind pline de viață. Datorită tehnologiei IPS, imaginile vor fi mai clare, culorile mai strălucitoare, iar cadrele în mișcare vor fi redate fluid, fără blur. Ecranul are o luminozitate de 200 cd/mp și un timp de răspuns de 5 ms. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte generoase, ajungând la 178 de grade atât pe orizontală, cât și pe verticală. Prin urmare, atât gamerii, cât și utilizatorii obișnuiți, vor avea parte de o experiență plăcută.

Televizorul beneficiază și de sistemul PIP (picture in picture) prin care utilizatorul poate viziona mai multe ecrane în același timp. Astfel, se pot urmări, în același timp, un meci de fotbal și rezultatele din alte campionate sau se poate viziona un film în timp ce se caută informații despre actori, etc.

Nu în ultimul rând, utilizatorul poate înregistra conținut pe care să îl urmărească mai târziu, ceea ce se dovedește util pentru emisiunile difuzate la ore nefavorabile.

Un punct forte al acestui model față de monitoarele clasice este sistemul audio încorporat. Acesta este de tip stereo, iar ieșirea se face prin două difuzoare de 5 W. Prin urmare, televizorul-monitor nu mai necesită conectarea unui set exterior de boxe. LG 27MT46D-PZ are un player media integrat.

La nivelul conectivității, televizorul dispune de port-uri prin care se poate conecta la orice dispozitiv, de la playere până la console de jocuri, PC-uri sau stick-uri. Sunt disponibile, astfel, un port HDMI, unul USB, unul Scart, unul video composite, unul pentru component și o intrare PC. Televizorul dispune și de un tuner digital DTV.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut
  • HDMI,
  • preț decent,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 27MT46D-PZ este un TV, cu o diagonală de 69 cm, ce poate fi utilizat cu succes și pe post de monitor, reușind în felul acesta să economisești atât spațiu, cât și bani.

User Rating: 2.59 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.