LG 24MT47D – televizorul 2 în 1

LG 24MT47D este un televizor 2 în 1, ce poate fi folosit și pe post de monitor. Modelul are dimensiunile adaptate pentru a fi poziționat ușor atât pe birou, cât și pe perete, fiind potrivit pentru iubitorii de filme care vor un televizor mai mic pentru dormitor, dar și pentru gamerii care își doresc să jongleze între conținutul PC și cel TV. Televizorul LG are un preț de aproximativ 749 lei (verifică preț actualizat), reprezentând o alegere foarte atractivă pentru cei cu un buget mai restrâns care își doresc un televizor pentru dormitor sau o alternativă mai mare pentru monitor.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul ce seamănă foarte mult cu cele ale monitoarelor, acest lucru datorându-se ramei și suportului, ambele ce par împrumutate de la un monitor. Spre deosebire de un monitor însă, dimensiunile sunt mai generoase, atingând valorile de  556 x 345.2 x 53.1 mm. Carcasa este complet neagră și are un profil slim, iar logo-ul LG plasat la baza ecranului atrage destul de mult atenția.

Poze cu televizorul

LG 24MT47D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul are un ecran cu diagonala de 60 de cm și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Ecranul beneficiază de tehnologia Triple XD Engine care asigură un echilibru între claritate și partea cromatică, contrastul dinamic fiind astfel de 5000000:1, iar cel nativ de 3000:1. Unghiurile de vizualizare au fost lărgite pentru a oferi o experiență bună de joc. Acestea sunt de 178 de grade, atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Pentru partea de gaming există mai multe moduri de joc, fiecare având la bază funcții speciale. Printre acestea se numără Black Stabilizer pentru scenele întunecate sau Dynamic Action Sync pentru jocurile cu scene alerte. În ceea ce priveşte timpul de răspuns, acesta este de 5 ms.

Sunetul este unul de monitor, având o putere înjumătățită față de media de la televizoarele standard. Sistemul audio este dotat cu difuzoare cu o putere totală de 10 W și oferă multiple posibilități de reglare a sunetului. Chiar dacă volumul nu este foarte tare, sunetul se aude clar.

Televizorul nu beneficiază de funcții smart, dar prezența acestora ar fi fost ușor redundantă întrucât modelul este gândit pentru a fi folosit pe post de monitor pe birou, alături de laptop sau PC. Poate doar cei care nu sunt interesați de gaming și își doresc doar un televizor pentru redarea clasică a canalelor vor simți lipsa funcțiilor smart.

Televizorul se conectează foarte ușor la PC, laptop sau alte dispozitive pentru redarea de conținut, precum camerele foto, smartphone-ul sau tableta, consolele de joc etc. Există astfel un port HDMI, unul USB, o intrare Scart și una de PC. Tunerul DVB-T/C face posibilă redarea canalelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

LG 24MT47D este un aparat util pentru camerele mici, ajutând la economisirea spațiului prin folosirea 2 în 1 a televizorului. Modelul are un preț foarte bun, oferind la schimb o experiență decentă de gaming și de vizionare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Imagini HD
  • Funcții speciale pentru gaming

Contra:

  • Sunet cu volum scăzut pentru un televizor (atunci când e folosit ca monitor randamentul e ok)

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Display - 8
Conectivitate - 8.3

8.2

O alegere accesibilă

LG 24MT47D este un model cu o diagonală potrivită, pe care îl vei putea utiliza atât ca monitor, cât și ca televizor, astfel că eficiența sa este excelentă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.