LG 24MT45D-PZ – un televizor-monitor complex

Dispozitivele 2 în 1 sunt cele mai atractive datorită faptului că economisesc și spațiu și bani. Asocierea dintre televizoare și monitoare este una destul de veche, dar există de fapt puține modele care să fie dedicate acesteia și care să ofere un randament excelent indiferent de varianta în care este folosit dispozitivul. Modelul LG 24MT45D-PZ face exact acest lucru, fiind cu siguranță pe placul gamerilor și persoanelor care au camere mai mici. Prețul monitorului este de aproximativ 800 lei (verifică preț actualizat)ceea ce îl face destul de atractiv.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului duce de fapt mai mult spre monitor, mai ales datorită dimensiunilor. Măsurând doar 556 x 343.2 x 56 mm și având o greutate de doar 3.4 kg, televizorul se poate încadra pe orice masă ori birou și poate fi mutat ușor. Televizorul este alcătuit dintr-un plastic negru lucios, care prinde sau nu, în funcție de gusturile fiecăruia. Suportul este înalt și lasă impresia de stabilitate. Televizorul se poate înclina de la -5 la +20 de grade pentru o vizibilitate mai bună în funcție de poziția utilizatorului.

Poze cu televizorul LG 24MT45D-PZ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul are un ecran cu diagonala de 60 de cm și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt clare și strălucitoare și sunt redate în aspect 16:9. Datorită tehnologiei IPS Personal TV, divertismentul va fi redat la o calitate superioară, indiferent că este vorba de filme, fotografii, videoclipuri sau jocuri. Ecranul redă 16.7 milioane de culori. Televizorul dispune de o serie de moduri de vizionare care fac experiența mai plăcută. Printre acestea se numără un mod special pentru Sport și unul pentru Gaming.

LG 24MT45D-PZ are un contrast dinamic de 5000000:1, iar LED-urile asigură o luminozitate continuă de 250 cd/mp. Timpul de răspuns este de 8.5 ms, ceea ce se dovedește util pentru experiența de gaming. Unghiurile de vizibilitate sunt de 178/178 grade, fiind destul de generoase.

Sunetul care însoțește imaginile este de tip stereo. Are o calitate bună, iar datorită boxelor încorporate nu mai sunt necesare și unele exterioare. Este economisit, astfel, și mai mult spațiu pe birou. Ieșirea se face prin două difuzoare de 5W. Televizorul are un player media integrat și poate reda conținut direct de un stick de memorie sau HDD extern, astfel încât muzica să fie la doar un pas distanță atunci când dispozitivul nu este conectat la un PC sau un laptop.

La nivelul conectivității, televizorul dispune de numărul de port-uri minimal, dar este de apreciat faptul că oferă posibilitatea conectării la dispozitivele principale care să lărgească activitățile ce pot fi desfășurate. Astfel, este disponibil un port HDMI, unul USB, unul Scart, unul video composite, unul pentru component și o intrare PC. Televizorul poate fi conectat astfel ușor la playere, console, stick-uri, laptop-uri și PC-uri. Pentru a completa pachetul, televizorul dispune și de un tuner digital DVB-T, DVB-C, ce oferă posibilitatea utilizatorului să se bucure de posturile în format HD, fără a mai fi nevoie de un abonament digital. Redarea video este de tip PAL și SECAM.

Televizorul vine însoțit de o telecomandă și de cablurile de alimentare necesare. Consumul televizorului este de doar 33W, așa că dispozitivul este unul economic și din acest punct de vedere.

Păreri pro şi contra

Pro

  • funcție de monitor,
  • HDMI,
  • aspect plăcut,
  • preț decent

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Având în vedere că are caracteristicile unui televizor HD și dimensiunile unui monitor, LG 24MT45D-PZ are un raport calitate-preț foarte bun.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Buna. Pot conecta la acest tv boxe 5.1? Nu reusesc nicicum. Daca se poate va rog sa-mi spuneti cum. Mersi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.